"טריומף" נכנסת לסניפי המשביר בקונספט SHOP IN SHOP


רשת "המשביר החדש לצרכן", תשווק את מותג ההלבשה התחתונה לנשים: "טריומף", הכולל תחתוני נשים, חזיות, גופיות, כותנות לילה , בגדי גוף ופיג'מות בקונספט של חנות בתוך חנות בסניפיה.



במסגרת אסטרטגיה משותפת לרשת המשביר החדש לצרכן ולמותג "טריומף" הוקמה חנות קונספט ראשונה בסניף רחובות,המשתרעת על כ-30 מ"ר ,בהשקעה של כ- רבע מיליון ₪.


בחודשים הקרובים יוקמו חנויות קונספט גם בסניפי הרשת בקניונים: G. POINT ,קריון ונוספים.



לדברי אסף בן דב, מנכ"ל משותף ברשת המשביר החדש לצרכן: "האסטרטגיה של חנות בתוך חנות ממקדת את חוויית הקנייה של הלקוחה ותואמת את האסטרטגיה הרשתית של חיזוק המותגים הבינלאומיים המובילים ברשת."



לדברי אריה לוי, מנכ"ל טריומף: "שינוי הקונספט השיווקי של המותג לקונספט של חנות בתוך חנות צפוי להגדיל את מכירות המותג ב- 20 אחוזים עד סוף שנת 2007."


אולי יעניין אותך

שלי זהבי, בעלים משותפים בקבוצת פיט האוס ומאיר קנר מנכל חטיבת הספורט קבוצת תמוז קרדיט רום תייר
h2
מייסדות סמייל (1)
יואב בר-נוה, אורי שמואלי, אמיר גלעד ותובל בר יוחאי
בקבוק מי עדן יום האישה קרדיט יחצ
הולמס פלייס מציעה אימונים אישיים מיוחדים בחינם באמצעות הולוגרמות תלת מימד צילום באדיבות הולמס (1)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

ריטה תורג'מן צילום אייל טואג (Large)
דן קיסריה ריזורט פותח פופ אפ קפה טאיזו של שף יובל בן נריה בתמונה פאד קפאו צילום דימטרי פומזן
נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)