השף עידו לב ישמש מעתה היועץ הקולינרי והשף הראשי של כל רשת "אספרסו בר". לב יפתח תפריטים חדשים עבור הרשת, תוך מתן דגשים קולינריים ייחודיים לכל סניף וסניף. כך נודע הבוקר ל-Allmarketing.
זו הפעם הראשונה שברשת "אספרסו בר" מועסק שף רשתי. מהרשת נמסר כי התפקיד החדש הוא חלק מההיערכות הכוללת של "אספרסו בר" לפתיחתם של סניפים חדשים ונועד לחזק את בידולה בענף בתי קפה בישראל כרשת המתמקצעת בתחום הקולינרי. עוד נמסר כי בתקופה הקרובה תפתח הרשת שלושה סניפים חדשים, שיופעלו באמצעות זכיינים: בקניון בקריית אונו, במרכז העיר המתחדש בהרצליה ובמרכז הוד השרון.
תהליך הבידול הקולינרי של "אספרסו בר" החל לפני יותר משנה, עם פתיחתו של דלפק למכירת מוצרי גורמה וכלי שולחן בקניון רמת אביב, "אספרסו בר DELIGHTS", סמוך לבית הקפה של המותג. צעד מרחיק לכת יותר בכיוון הקולינרי נעשה לפני כשנה, עם רכישת המפעל של רשת הפטיסרי "טושה" והשקת קו מוצרי מאפה וקונדיטוריה בייצור עצמי בניהולה של הקונדיטורית אסנת רוט, "אספרסו בר בייקרי".
נורית רוה, הבעלים והמנכ"ל של "אספרסו בר": "השף הרשתי ידאג לשדרוג התפריטים ולהעשרתם במנות שנותנות מענה לקז'ואל דיינינג – ארוחה בחוץ כחלק מהשגרה ולא כבילוי יוצא דופן, תופעה כלל עולמית שהולכת וצוברת תאוצה רבה בשנתיים האחרונות גם בישראל".
רשת "אספרסו בר" מונה שישה סניפים: חמישה בתל-אביב – בשדרות רוטשילד פינת הרצל, ברחוב יהודה המכבי, בקניון רמת אביב, ברחוב דיזנגוף והקיוסק בשדרות רוטשילד, וסניף נוסף בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. מחזור המכירות השנתי של הרשת נאמד בכ- 21 מיליון שקל. לפי ההערכות, בעקבות פתיחתם הקרובה של שני סניפים חדשים בלבד יגדל המחזור בכ-30 אחוזים.