ניין ווסט פותחת שני סניפים חדשים

רשת ניין ווסט הנמצאת בבעלות חברת סופר ברנדס (בבעלות קבוצת סקאל ובריל) ומונה 27 סניפים בפריסה ארצית, פותחת שני סניפים חדשים במהלך החודשים הקרובים בהשקעה כוללת של כ – 500,000 דולר, הסניף הראשון נפתח בימים אלו במתחם G כפר סבא.



החנויות החדשות ייפתחו במרכזי קניות אסטרטגיים אשר נחשבים לקניונים ומרכזי קניות מובילים, בקונספט והעיצוב של הרשת.



שתי החנויות ישתרעו על שטח ממוצע של כ- 75 מ"ר ויעוצבו בקונספט חנויות הרשת המשלב מראה אופנתי ועדכני יחד עם דגש על אווירה נינוחה. עיצוב החנויות יוצר חווית קנייה אולטימטיבית המאפשרת לכל לקוחה למצוא את זהותה האישית, להביע את עצמה ולהיות מעורבת.



גל פרלמן מנהל מותג ניין ווסט בחברת סופר ברנדס מסר כי : " פתיחת החנויות החדשות עומדת בקנה אחד עם אסטרטגיית הרשת ליצור חווית קנייה אולטימטיבית לקהל היעד של החנות. המיקומים החדשים של החנויות החדשות נבחרו בקפידה, באזורים בהם קהל היעד מבלה ומסתובב".



עוד הוסיף פרלמן: "בשנתיים האחרונות הרשת התרחבה באופן משמעותי. הסניפים החדשים נפתחו על מנת ליצור קרבה של המותג לקהל היעד בסמוך למקום המגורים ולתת מענה יומיומי ונגיש לצרכיו האופנתיים".

אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)