AZRIELI.COM עולה בקמפיין סרטונים קצרים באמצעות ליאו ברנט

אתר הסחר של קבוצת עזריאלי, AZRIELI.COM יוצא עם קמפיין שני הכולל 8 סרטונים קצרים בבימויו של נדב צופי ובהובלתו של משרד הפרסום ליאו ברנט אשר יחד הביאו את הבשורה החדשה שיש לאתר להציע.



הקמפיין יעלה במשך כל חודש נובמבר בכל ערוצי הטלוויזיה (12,13,14), שילוט חוצות ובדיגיטל ויחשוף בפני הצרכן הישראלי את מגוון התחומים המסחריים והמוצרים שקיימים באתר עם הסלוגן "מגוון המותגים שאתם מחפשים במקום אחד". האסטרטגיה הפרסומית שנבחרה לקמפיין מותאמת לאתר ה- e Commerce של קבוצת עזריאלי המציע את מגוון המוצרים הרחב ביותר לצרכן הישראלי.



מטרת הקמפיין הינה לחגוג יחד עם הצרכן הישראלי את חודש נובמבר שהפך בשנים האחרונות בארץ ובעולם ולחודש חגיגות קניות האונליין עם מועדים ייעודים למבצעים שוברי שוק: (7-8.11) Shopping IL ,יום הרווקים הסיני (11.11)Black Friday (23.11) ,, Cyber Monday (26.11).


זו השנה השנייה בה AZRIELI.COM מצטרפת לחגיגת הקניות עם עשרות אלפי מוצרים שמותאמים לצרכן הישראלי במגוון עצום של קטגוריות ומבצעים אטרקטיביים ותחרותיים.

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)