BBB מקימה מסעדה על גלגלים

רשת מסעדות ההמבורגרים BBB משיקה לראשונה Food Truck: מסעדה ממונעת וניידת, אשר בהקמתה הושקעו כ- 250,000₪. הפוד טראק מהווה את סניפה ה- 28 של הרשת הארצית. הפוד טראק של BBB, אשר מסיים בימים אלה תקופת הרצה, הינו נגיש ונייד, ובעל מסוגלות להגיע לכל אתר ברחבי הארץ: מתחמי מזון של מקומות עבודה, אירועים מסחריים ופרטיים, פסטיבלים, אירועים במכללות ואוניברסיטאות, מופעים המוניים וירידי תרבות, פנאי ואוכל.




כמו כן, מציע ה Food Truck דוכן מזון, אותו ניתן למקם בחללים סגורים, דוגמת חדרי אוכל במקומות עבודה, באירועי חברה עסקיים, באירועים פרטיים באולמות וכיו"ב. בדוכן זה מציעה הרשת אפשרויות בחירה נוספות למגוון המנות המוצעות.



אילן פנחס, השף הראשי של רשת BBB בנה את התפריט וצורת הגשת המנות, תוך הקפדה שטיב האוכל, טריותו ואיכות הבשר יעמדו תחת הסטנדרטים המקובלים במסעדות הרשת.



BBB Food Truck פועל באמצעות הזכיינים כנרת יהוד, עופר סאיג ואיציק סוויסה, בעלי חברת Food To Go.



אהובה תורג'מן בעלים ומנכ"לית קבוצת BBB מסרה: "בעקבות דרישה רבה מארגונים שונים ומהקהל הרחב, מצאנו לנכון להנגיש את התפריט והמנות הנבחרות לציבור. אנו מאמינים כי מותג מצליח ופופולארי צריך להתקיים, לחיות ולנכוח במקומות נוספים, מעבר



לשטח המסעדה התחום והסגור. הפוד טראק, למעשה, יוצא החוצה ופוגש את הלקוח במקומות אחרים ומפתיעים." לדבריה, "ההערכות שלנו, לשלב ההשקה הראשון, נאמדות במכירת כ- 20 אלף המבורגרים מדי חודש."

אולי יעניין אותך

יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)