Canon מבית "קרט" תצא בקמפיין פרסום להשקת "שירות היהלומים"

חברת "קרט", יבואנית המותג CANON, יוצאת בתחילת השבוע הבא, בקמפיין פרסום, לרגל השקת שירות ה"יהלומים" החדש.



מהחברה נמסר כי שירות ה"יהלומים", מציע שירותים חדשניים ובלעדיים: מצלמה חליפית: מצלמה זמינה ללא הפסקה – או מצלמה עד הבית: שירותי איסוף והחזרה של מצלמות תקולות ו- 3 שנות אחריות – למצלמות מבית "קרט".



הקמפיין נערך באמצעות משרד הפרסום "וילנאי", בהשקעה כוללת של כחצי מליון ₪, תחת הכותרת: "מצלמות "קנון" שוות יותר".



הקמפיין כולל: פרסום באתרי האינטרנט: "וואלה שופס", "נענע שופס", "יד 2", "תפוז", "זאפ", "P1000" "D-SPOT", ו- GETIT, מודעות במקומונים, ונראות כוללת לצד פעילות קד"מ ענפה, ב- 700 נקודות מכירה ברחבי הארץ, בשילוב רולאפים, שילוט, סטנדים מעוצבים ועוד.



גיא בן-נון, מנהל השיווק של חטיבת ההדמיה בחברת "קרט", אמר היום כי "הקונספט הפרסומי של הקמפיין, חושף את השירותים החדשניים, המעניקים "ערך מוסף" ללקוח", ומבליט את החדשנות והמובילות של המותג".


אולי יעניין אותך

דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

עובדי CATO בתל אביב - קרדיט יפעת יוגב (002)
scaleops - Menash Cohen (002)
אנדרס ריכטר מנכ peax_צלם עמרי מירון