FogScreen בחשיפה ראשונה במסגרת תערוכת ShowReel

אחרי שכבש את אירופה, ארה"ב, אוסטרליה והמזרח הרחוק, ה-FogScreen, מסך הערפל שעליו מוקרנות תמונות באמצעות מקרן רב עוצמה, מגיע לישראל ויוצג במסגרת תערוכת ShowReel 2011. תערוכת ShowReelהיא המפגש השנתי של עולם האירועים והשיווק החוויתי.



FogScreen הינו מסך הקרנה ייחודי שמעניק חווייה חדשנית ופורצת דרך בשימוש בתערוכות, מופעים, אירועים עסקיים ומרכזי קניות. ה-FogScreen שמוגן במספר רב של פטנטים, זכה בפרסים רבים ברחבי העולם, כשהחברות המובילות בשוק, כגון: קוקה קולה, ב.מ.וו, וודאפון ועוד עושות בו שימוש באירועי השקה ובתערוכות.



ה-FogScreen, שמוצאו בפינלנד, יוצר מסך ערפל תוך שימוש במי ברז רגילים וגלי קול. התמונה שנוצרת היא מעין הולוגרמה מרחפת באוויר, מה שגורם לאפקט מרשים במיוחד. למרות השימוש במים, ה-FogScreen וסביבתו יבשים לחלוטין, מה שמאפשר מעבר של קהל דרך המסך, לשימוש ככניסה או מעבר בתערוכות, בתצוגות אופנה, במרכזי קניות ובחנויות.



המוצר הינו בייצוג ושיווק בלעדי של חברת B.E.S.T מאשדוד שעוסקת כבר למעלה מ-20 שנה בתחום ההפקות והאירועים. לרגל השקת המוצר בישראל, מוצעים תנאים מיוחדים לחברות מסחריות ולחברות הפקה שמעוניינות לבלוט, לחדש ולהרשים את קהל לקוחותיהם.

אולי יעניין אותך

מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)
Novakid אקדמיה בינלאומית לילדים - צילום יחצ
אירוע AI Agents in Action במתחם SQLink Innovation (2)
unnamed
סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)