G.E.G מבעלי רולדין רכשו את ארומה

גולן עינת נכנס כשותף לארומה בתל אביב בשנת 2011, אז רכש משפע 50% ממניותיו במשא ומתן מהיר, כעבור שנה וחצי רכש עינת עוד 25%, וכאמור היום לאחר רכישת 25% הנותרים הפך לבעלים הבלעדיים של רשת ארומה בתל אביב המונה 29 סניפים.



עם הרכישה מרחיב עינת, כאמור, את אחיזתו בשוק בתי הקפה בישראל. בסוף 2012 הוא רכש באמצעות חברת האחזקות GEG שבבעלותו 50% מרשת רולדין לפי שווי של כ־80 מיליון שקל (האחים חקק מחזיקים ב־50% הנותרים).



ארומה מציעה מוצרים טריים בהתאמה אישית לצד שירות מהיר ובנוחות מרבית, תוך הקפדה על קפה משובח, הכנת המנות מיד עם ההזמנה, ואפיית המאפים והלחמים בסניף עצמו לאורך כל שעות הפעילות.



סהר הוביל לאורך השנים את מותג ארומה לעשייה ולתרומה בקהילה, וחרט על דגלה את הנתינה לאנשים בעלי צרכים מיוחדים, תוך שילובם בארומה בפרט ובקהילה בכלל. הרשת מודה לסהר על כך ותמשיך בדרך מבורכת זו.

אולי יעניין אותך

יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)