Head & Shoulders וקאנטרי קלאב בשיתוף פעולה ייחודי: יחלקו למנויים אריזות אישיות "לשימוש מיידי"


מותג השיער Head & Shoulders, יוצא בקמפיין קד"מ ייחודי מסוגו, בשיתוף פעולה עם קאנטרי קלאב מובילים ברחבי הארץ. במסגרתו ימותגו חדרי הכושר בקאנטרי קלאב ודיילים של המותג יחלקו למנויים דוגמית של סדרת השמפו החדשה ל"שימוש מידי".



שיתוף פעולה זה יחל ב-8 קאנטרי קלאב מהמובילים בישראל, ובהמשך יתרחב לקאנטרי קלאב נוספים ברחבי הארץ, פעילות הקד"מ תתבצע למשך חודש ימים.



Head & Shoulders, מותג השמפו הנו נמכר ביותר בישראל ומחזיק כ-25.8% מהשוק. המותג נוקט באסטרטגיה שיווקית שבמרכזה מסר "טיפוח בשיער", המדגיש את היתרונות הקוסמטיים של המותג, בנוסף ליעילותו המוכחת בטיפול ומניעת קשקשים, נוסחת ה-Actizinc המשופרת הופכת את המינרל הזה לתכשיר יופי חיוני.



ערן גיא, מנהל המותג בפרוקטר & גמבל אמר היום כי "זו הפעם הראשונה שנעשה צעד שיווקי שכזה בישראל, מעבר למיתוג חדרי הכושר והעברת המסר הפרסומי, הפעילות מצליחה ליצור אינטרקציה עם הצרכנים לחוויית שימוש מידית במוצר, בדיוק בזמן בו הם צריכים אותו…במקלחת".

אולי יעניין אותך

MYCAL זוכה פרס החדשנות

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים