Bryce מקבוצת מטריקס, מרכז הדרכה והסמכה לטכנולוגיות התקשורת הפועל בישראל ובאירופה, פותחת קורס CSE ((Cisco Sales Essentials שישולב עם יום הכנה בנושא מבוא לתקשורת נתונים.
הקורס ייפתח ב- 5 בפברואר ויימשך שלושה ימים, במשרדי Net Bryce בת"א.
הקורס מיועד לאנשי מכירות בתחום התקשורת נתונים, ויקנה לאנשי המכירות ידע בעולם התקשורת, מושגים בסיסיים בנושא והבנת כל רכיבי התקשורת השונים.
הקורס יתמקד במוצרי סיסקו השונים, כגון: WLAN, Security, IP Telephony, Routers Switching, Storage ועוד.
בין נושאי הקורס: מבוא לרשתות תקשורת נתונים, ארגוני תקינה וסטנדרטים, מודל OSI ומטרותיו, מבוא לרשתות מרוחקות, הכרת רשתות TCP/IP ומרכיביו ועוד.
מור פארן, מנהלת המכירות של Net Bryce מציינת שקורס זה הנו חוליה חשובה בהצלחה של חברות אינטגרציה וחברות הייטק וסטארט-אפ בתחום המכירה של מוצרי תקשורת. "מנהל המכירות בתחום סיסקו חייב להכיר את המושגים והכיוונים בתחום התקשורת, ובתחום מוצרי סיסקו בפרט. הקורס מציג את הכיוונים של השוק הארגוני בתחום התקשורת בשפה של מנהלי מכירות, קרי מהם הבעיות והאתגרים אותם יכול הארגון המודרני לפתור בעזרת פתרונות התקשורת המתקדמים של סיסקו".
פארן מוסיפה שהקורס אמור לייצר את הערך הנוסף הכל כך חשוב למנהל המכירות בדיאלוג שלו עם מקבלי ההחלטות בארגון, המכירים את התחום ברמה המקצועית והטכנולוגית. "הלקוחות מצפים ממנהל המכירות שעומד מולם למקצוענות לא רק בתחום המכירות, אלא בעיקר ברמת השפה המקצועית והיכולת של אותו מנהל מכירות להבין את צרכי הארגון. אנו חושבים שקורס זה הנו קורס חובה לכל מי שעוסק בתחום המכירות בעולם התקשורת".