Novell, המיוצגת בישראל על ידי חברת ההפצה REL , יוצאת בקמפיין בעיתונות הכלכלית

חברת Novell, המיוצגת בישראל ע"י חברת ההפצה REL , יוצאת בקמפיין כללי להצגת סידרת המוצרים עתירי הביצועים והיכולות הקיימים בחברה. הקמפיין, אשר יופיע בעיתונות כלכלית וטכנולוגית תחת הסיסמה "הרנסנס של נובל בישראל", נועד להציג את פעילות חברת Novell באמצעות חברת REL, להדגיש את ההתחדשות של נובל העולמית ומובילות פתרונותיה בתחום אבטחת מידע, ניהול זהויות ושליטה ובקרה על מערכות IT.



הקמפיין יופיע במהלך חודש יולי לתקופה של כחודש בעיתונים הכלכליים ובעיתונות טכנולוגית, ובכלל זה: גלובס, דה מרקר ודיילי מיילי . היקף הקמפיין נאמד בכ- 180,000 שקל.



הקמפיין מורכב מ-3 סוגי מודעות, כולן תחת הסיסמה "הרנסנס של נובל". המודעה הראשונית מציגה באופן באופן כללי את הסדרה החדשה של מוצרי נובל , שתי המודעות הנוספות מציגות את המוצרים של נובל בתחום ניהול מערכות IT ובתחום ניהול הזהויות והאבטחה.

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)