חברת הטרייד-אין "אוטו-דיל", חוגגת עשר שנים להקמתה. החברה מסיימת את שנת 2007 עם שיא מכירת של יותר מ-6000 מכוניות ומחזור מכירות שעולה על 600 מיליון ₪. כדי לציין זאת הוחלט בחברה לעלות בקמפיין פרסומי ראשון מאז היווסדה. מהחברה נמסר כי היא אינה עובדת באופן שוטף עם משרד פרסום אולם היא בקשה להעזר בשירותי משרד "פוגל אוגילבי" שהוא משרד הפרסום של "פולקסווגן".
הקמפיין כולל תשדירי פירסום בטלויזיה, תשדירי פרסום בכל תחנות הרדיו בישראל, מודעות בעיתונות, שלטי חוצות ואינטרנט. בתשדירי הרדיו מופיע קריין המזדהה כ"יעקב טנדר" ובסגנון התשדירים של יעקב טרנר המזמין את כולם למוזיאון חיל האויר בחצרים, הוא מזמין את כולם לאתר "אוטו-דיל" הקרוב לאותה תחנת הרדיו המשדרת את התשדיר בסגנון:"בואו לסניף אוטו-דיל הקרוב, 5 דקות מכאן…." (כפי שטרנר אומר "5 דקות מבאר שבע").
בתשדיר הטלויזיה מוזמן הציבור להגיע לאתרי "אוטו-דיל" ולבצע עסקת טרייד-אין עם אפשרות לקבל 36 תשלומים .
היקף הקמפיין עומד על כ-2.5 מיליון שקלים והוא יעלה ביום חמישי, ה-3 בינואר, בערב, בערוצי הטלויזיה המסחריים ואח"כ בתחנות הרדיו האיזוריות ובעיתונות, שלטי חוצות ואינטרנט.