"גלובס" משיק את MoneyTime

"גלובס", עיתון העסקים של ישראל, משיק את MoneyTime, מגזין ההשקעות השנתי שמעניק לקוראים, למשקיעים ולאנשי שוק ההון את הכלים הטובים ביותר להתנהלות פיננסית נכונה. המגזין יחולק למנויי "גלובס" ביום ג', 27.1.2009.



בין הנושאים המגוונים שמתפרסמים בגיליון
MoneyTime של "גלובס": תחזית עולמית לשנת 2009; מה הם 25 הרעיונות הטובים ביותר להשקעה, לדעתם של טובי מנהלי ההשקעות בישראל; מבט על שוק הסחורות העולמי; פרשנויות מקיפות הבודקות אם זהו הזמן להשקיע בנדל"ן, בפיננסים או בסחורות; מה הם השווקים האטרקטיביים ביותר להשקעה; האם תיאוריית פיזור ההשקעות הגלובלי פשטה את הרגל ועוד.


כמו כן, מתפרסמים הדירוגים הרב-שנתיים של מנהלי קופות הגמל, קרנות הנאמנות, קרנות הפנסיה וחברות הביטוח, וגם דירוג האנליסטים המקיף בישראל.



בנוסף, מגזין
MoneyTime של "גלובס" מציג את הסקר השנתי הבודק איך המשבר הכלכלי העולמי השפיע על הציבור בישראל.

אולי יעניין אותך

סכיזופרניה
חברת פרשקובסקי הפכה לנותנת חסות לנבחרות ישראל גברים ונשים בכדורסל בתמונה ים מדר צילום איגוד הכדורסל
חליפות צלילה
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
עיצוב ללא שם
הייטק

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)