חברת "לילית קוסמטיקה" יוצאת, בימים אלה, בקמפיין פרסום חדש לרגל השקת הבושם החדש והיוקרתי מבית Prada – L'Eau Ambree. זוהי הפעם הראשונה בתולדות Prada שהחברה עולה בקמפיין טלוויזיוני בתחום הבישום!
קמפיין הטלוויזיה ישודר בערוצים 2, 10 ובערוץ הרוסי- 9, בין התאריכים 29.12.2009-07.01.2010 וכן יערכו פעילויות קד"מ בקניונים וברשתות הפארם השונות ברחבי הארץ.
תמונת הפרסומת של L’Eau Ambrée אשר צולמה על ידי Steven Meisel, מהווה פרשנות מודרנית של תבליטים קדמונייםbas-reliefs) ) – אלמנטים המופיעים בקמפיין האופנה אביב/קיץ 2009 של Prada.
סרטון הפרסומת של L’Eau Ambrée שנערך על ידי Gary Knight, מציג נשים בלבד: 4 דוגמניות המופיעות כמוזות, כשהן מרססות בשובבות את הניחוח המענג האחת על השנייה. המוזות, אשר נראות כמו פסלי- אבן מגולפים, נעות בתנועה מסתורית וקלאסית, מעין ריקוד טקסי של תשוקה, תוך שהן מצמידות עצמן אל מול קיר אבן ומתמזגות עימו.