"המכללה לקוסמטיקה רפואית" השקיעה 200,000 $ בקטלוג חדש לחורף 2008. הקטלוג החדש, תחת הסלוגן "יפה לך להצליח" יופץ ב- 500,000 עותקים בעיתוני נשים, דיוור ישיר ואתרי אינטרנט ויציג את הקורסים השונים אותם ניתן ללמוד במכללה בתחום הקוסמטיקה והאיפור.
את הקטלוג החדש של "המכללה לקוסמטיקה רפואית" מובילה הדוגמנית הבינלאומית לירז מסילתי (30) אשר הצטלמה גם למראות איפור לחורף 2008 .
לדברי רבקה בן שמחון, מנכ"לית "המכללה לקוסמטיקה רפואית" :"השיקולים שליוו אותנו בבחירת לירז כפרזנטורית לא היו רק שיקולי פנים יפות. ברור כי יופייה של לירז מדבר בעד עצמו ומתאים לאיפור אך חיפשנו בחורה עם אופי שמשדרת רוך וטוהר יחד עם חדות ונוכחות. כזו היא לירז מסילתי". עוד הוסיפה בן שמחון כי "הקטלוג מתאפיין בקווים נקיים ומציג את תחום הקוסמטיקה והאיפור גם יחד ותואם את אסטרטגיית החברה להציג את הקורסים והטיפולים השונים אותם מעניקה."
צילום: עידן לביא
סטיילינג: מזל חסון
איפור: דרור נתן מ"המכללה לקוסמטיקה רפואית".