"פרסקו" מהערבה משיקה לקראת החגים 3 רטבים חדשים

"פרסקו" ממושב חצבה בערבה יצרנית תערובות סלטים טריים מהמובילות בארץ, מרחיבה את קטגוריית הרטבים ומשיקה שלושה רטבים חדשים : ממרח עגבניות שרי מיובשות, טפאנד זיתים ירוקים וטפנאד זיתים שחורים. שלושת הרטבים החדשים מצטרפים לשניים נוספים אותם השיקה לאחרונה: רוטב פסטו קלאסי למאכלי פסטה וגבינות ורוטב צ'ימיצ'ורי למאכלי בשר.


ממרח עגבניות שרי מיובשות בשמן זית , העגבניות מיובשות בתהליך טבעי לחלוטין הנעשה בשמש המדברית של הערבה בתיבול צמחי תבלין טריים. הרוטב מתאים למגוון של מאכלים איטלקים: מאפים, פסטות, לזניות, פשטידות, קישים, פיצות, טוסטים ולמריחה על לחם כנשנוש טבעי.


טפאנד זיתים ירוקים, עשוי מזיתים ארצישראלים איכותיים, מתובלים בתבלינים הטריים הגדלים בשדות "פרסקו" בחצבה. הרוטב מתאים למאכלי דגים, פסטות, מאפים, פשטידות, פיצות, טוסטים ולמריחה על הכריך.


טפאנד זיתים שחורים, עשוי מזיתי קלמטרה הידועים בטעמם המשובח ומתובל בתבלינים טריים. הרוטב מתאים למעדני דגים, למאפים, פסטות מאכלי גבינות ולחמים.


לאחרונה במסגרת המיתוג מחדש עוצבו עבור סדרת הרטבים תוויות חדשות המשקפות את טריותם ואיכותם הגבוהה של המוצרים.


מחיר מומלץ לצרכן : כ- 15 ₪ לצנצנת במשקל 220 גרם במרכולים ברחבי הארץ.


למתכונים ולמידע נוסף היכנסו לאתר החברה: www.frescofarm.co.il

אולי יעניין אותך

מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)
Novakid אקדמיה בינלאומית לילדים - צילום יחצ
אירוע AI Agents in Action במתחם SQLink Innovation (2)
unnamed
סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)