"פרסקו" מהערבה משיקה לקראת החגים 3 רטבים חדשים

"פרסקו" ממושב חצבה בערבה יצרנית תערובות סלטים טריים מהמובילות בארץ, מרחיבה את קטגוריית הרטבים ומשיקה שלושה רטבים חדשים : ממרח עגבניות שרי מיובשות, טפאנד זיתים ירוקים וטפנאד זיתים שחורים. שלושת הרטבים החדשים מצטרפים לשניים נוספים אותם השיקה לאחרונה: רוטב פסטו קלאסי למאכלי פסטה וגבינות ורוטב צ'ימיצ'ורי למאכלי בשר.


ממרח עגבניות שרי מיובשות בשמן זית , העגבניות מיובשות בתהליך טבעי לחלוטין הנעשה בשמש המדברית של הערבה בתיבול צמחי תבלין טריים. הרוטב מתאים למגוון של מאכלים איטלקים: מאפים, פסטות, לזניות, פשטידות, קישים, פיצות, טוסטים ולמריחה על לחם כנשנוש טבעי.


טפאנד זיתים ירוקים, עשוי מזיתים ארצישראלים איכותיים, מתובלים בתבלינים הטריים הגדלים בשדות "פרסקו" בחצבה. הרוטב מתאים למאכלי דגים, פסטות, מאפים, פשטידות, פיצות, טוסטים ולמריחה על הכריך.


טפאנד זיתים שחורים, עשוי מזיתי קלמטרה הידועים בטעמם המשובח ומתובל בתבלינים טריים. הרוטב מתאים למעדני דגים, למאפים, פסטות מאכלי גבינות ולחמים.


לאחרונה במסגרת המיתוג מחדש עוצבו עבור סדרת הרטבים תוויות חדשות המשקפות את טריותם ואיכותם הגבוהה של המוצרים.


מחיר מומלץ לצרכן : כ- 15 ₪ לצנצנת במשקל 220 גרם במרכולים ברחבי הארץ.


למתכונים ולמידע נוסף היכנסו לאתר החברה: www.frescofarm.co.il

אולי יעניין אותך

רשת אמפמ משיקה את מעדניית דליקטיזי צילום שי בראל
מונה ליזה בר בכפר של עמותת איילים באופקים
קרדיט צילום עומרי רוזנגרט,
מולטי ויטמין ואומגה 3 אלטמן
אדליין. צילום מתוך מערכת Warmy
JACK KUBA מחיר 2124 ש_ח צילום עירד נצר (3)

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

משרדי קומודור
Milestone 2025
רשת אמפמ משיקה את מעדניית דליקטיזי צילום שי בראל