"קופי טיים" משיקה חנות קונספט ברמת החייל בהשקעה של 150,000 דולר

חברת 'קופי טיים', המתמחה בתחום עגלות הקפה לשוק המוסדי, פתחה חנות קונספט ייחודית ברמת החייל בתל אביב, בהשקעה של כ-150 אלף דולר. החנות החדשה, בעיצוב קונספט, תכלול עמדת אספרסו בר, ותציע ללקוחות לבחור את הקפה המועדף עליהם מתוך מגוון מותגי קפה ובשילוב עם חנות למכירת מכונות אספרסו ביתיות וכן תערובות קפה של מותגים בינלאומיים מובילים בתחום, לצד אביזרי קפה נלווים . בכוונת החברה לפתוח עוד שלוש חנויות בקונספט זהה במהלך השנה הקרובה– בירושלים, ראשון לציון ורחובות.



מחזור המכירות הנוכחי של קופי טיים הכולל את פעילותה בשוק המוסדי, מסתכם ב-38 מיליון ₪. להערכת החברה, בעקבות המהלך של פתיחת חנויות הקונספט יגדל מחזור המכירות ב 2009 בשיעור של 35% .



לדברי רן רוזנטל, מבעלי קופי טיים, "נוצר בארץ ביקוש למתחמים חווייתיים מתחום הקפה בהם ניתן להעשיר את הידע, להתנסות בטעמים ולבצע רכישת אביזרים ותערובות קפה".



בחנות החדשה נמכרים גם אריזות של תערובות קפה לשימוש ביתי תחת מותג פרטי של החברה 'קופי טיים שופ', אותן השיקה החברה לאחרונה והן מוצעות למכירה בעגלות הקפה של החברה כשהן זוכות להצלחה רבה.

אולי יעניין אותך

Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף
דודי גבאי, מנכל המטה הטכנולוגי לביטחון וחוסן בנגב המערבי
פרפואה אייסמול אילת, צילום באדיבות המותג
אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)