"SBARRO" פתחה סניף קונספט חדש במתחם אוניברסיטת תל אביב

רשת "סבארו" השיקה סניף קונספט חדש במשותף עם "קפה ג'ו" ו"גריל בר" בהשקעה של מיליון ₪ וחצי על פני 300 מ"ר במתחם אוניברסיטת תל אביב.



רשת "סבארו" לאוכל איטלקי טרי ומהיר השיקה לפני שבועיים סניף קונספט חדש במתחם אוניברסיטת תל אביב. הסניף החדש משלב שיתוף פעולה עם 2 רשתות מזון נוספות: רשת בתי הקפה "קפה ג'ו" ורשת גריל בר", כאשר "סבארו" תגיש במקום מזון איטלקי חלבי ואילו גריל בר תהווה את האופציה הבשרית.



הסניף הוקם במתחם אוניברסיטת תל אביב בסמוך לבנין ווב, במשותף עם אגודת הסטודנטים. הסניף משתרע על פני 300 מ"ר כאשר עלות הקמתו ושיפוץ המקום עלו כמיליון ₪ וחצי.



דני הרשקוביץ, מנכ"ל רשת "סבארו" בישראל אמר היום כי "הבחירה באוניברסיטת ת"א לא היתה אקראית, סבארו שואפת לחדור למקסימום קהלים ולהיות נגישה לצרכניה. הפתיחה באוניברסיטה מהווה עבורנו כניסה לנישה חדשה של קהל סטודנטים צעיר אשר שם דגש על נגישות הסניף, מהירות ההגשה וכמובן טריות ואיכות המזון".



סבארו חוגגת השנה 12 שנים לפעילותה בישראל עם 23 סניפים ממוקמים בעיקר במרכזי קניות ברחבי הארץ. ברשת מועסקים 600 עובדים.




אולי יעניין אותך

סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום יחצ
קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור
Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סדרת המקריים החדשה של מידאה_ צילום יחצ חול
נינה יזושין -צילום ישראל הדרי
Jazz Group