"יקבי עמק האלה" מרחיבים את השווקים בארה"ב – פונים לקהל יעד לא כשר

"יקבי עמק האלה" , ייצאו עד עתה, כ-40% מתוצרתם לשוק הכשר בחוף המזרחי בארה"ב. בבציר 2003 הוכפלה כמות ייצור היין והמגמה היא לשמור על אותו אחוז יצוא.


יקבי עמק האלה, מייצרים יין כשר ששווק, בעקר, לאוכלוסייה יהודית בחוף המזרחי של ארה"ב. לקראת החגים הקרבים, מורחבת הפריסה גם לחוף המערבי – לקהל יעד לא כשר, וזאת בשל דרישות השוק.


היינות משווקים בארץ ובחו"ל, לחנויות המתמחות ביינות בוטיק ולמסעדות.



יקבי עמק האלה הוקמו בשנת 1998, במטרה לגדל, לייצר ולשווק יין ישראלי



כשר, ברמה הגבוהה ביותר.



לשוק האמריקני משווקים את כל מבחר יינות היקב – קברנה ,קברנה פרנק,



קברנה סוביניון, מרלו, שרדונה, אבראד, סוביניון בלאן ומוסקט.



עם בוא החגים נרשמה הזמנה לקברנה מרלו 2003 שיושק בחודש ספטמבר,



במקביל, בארץ ובארה"ב.

אולי יעניין אותך

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

פרקט למקלחת
ניר צוק
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי