SACARA פותחת סניף בקניון רננים בהשקעה של מיליון ש"ח

רשת האיפור והקוסמטיקה SACARA הנמצאת בבעלות משפחת גולברי ואביב בן יעקב, פותחת בימים אלו, לאחר שנתיים של פעילות מוצלחות במיוחד, את סניפה ה-34 בקניון רננים בעיר "רעננה", בהשקעה של 1 מיליון ₪.



הסניף משתרע על שטח של כ- 150 מ"ר ומעוצב על פי הקונספט החדשני של המותג, המקנה חווית קניה בינלאומית, לצד מוצרי קוסמטיקה איכותיים במחירים נוחים.



חברת SACARA הינה חברת קוסמטיקה ששמה לה למטרה להציע לצרכנית הישראלית מוצרים איכותיים ובמחירים נוחים. החברה הוקמה בשנת 2013 בבעלות משפחת גולברי ואביב בן יעקב ותוך זמן קצר הקימה הרשת סניפים ברחבי הארץ המונה כ-34חנויות.



תמהיל המוצרים הרחב של החברה מכיל מוצרי קוסמטיקה, טואלטיקה, אקססורייז ומוצרי טיפוח לשיער ולציפורניים,המעניק ללקוחותיה לווי יום יומי צמוד בשמירת הטיפוח האישי וחיזוק ההרגשה הטובה לאורך כל היום.



לדברי אביב בן יעקוב: "המותג סקארה, מציע לצרכן הישראלי מוצרי קוסמטיקה איכותיים, במחירים אמיתיים ונוחים לצד חווית קניה ייחודית, שונה וחדשנית, עם ניחוח בינלאומי. אני שמח ונרגש על פתיחתו של הסניף ה-34 של הרשת, דבר המצביע על עמידה ביעדים שהצבנו לעצמנו בתחילת דרכנו לפני כשנתיים. אנו נמשיך במתכונת ההתרחבות ועתידים לפתוח בשנה הקרובה 12 סניפים נוספים ".

אולי יעניין אותך

ביחד בשבילך (1)
יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נופר ממרוד, סמנכ'לית שיווק תדיראן קרדיט יחצ
Prime team
מרכז חומוס האסלי עזריאלי שרונה