אלדד זינגר נתמנה לסמנכ"ל המכירות של איתמר מדיקל

חברת איתמר-מדיקל המובילה בעולם במכשור לא פולשני לבדיקות שינה ואבחון של תקינות כלי הדם, הודיעה על מינויו אלדד זינגר לתפקיד סמנכ"ל מכירות בין לאומי של החברה.



בתפקידו הקודם היה אלדד זינגר מנהל מכירות אזורי של איתמר-מדיקל במזרח אסיה. למינויו החדש הוא מביא עמו ניסיון רב שנים שיתמוך במאמצי המכירות של החברה גם במדינות אירופה.



"אנו נמצאים בשלבי גידול בביקוש למוצרי החברה עם קבלת קוד ה-CPT למוצר ה– WatchPATהעוסק בבדיקות שינה ולצד הביקוש הגובר למוצר ה-EndoPAT העוסק באבחון קרדיולוגי. ניסיונו של אלדד יתרום לשימורה של מגמת הגידול," אמר ד"ר דב רובין, מנכ"ל איתמר-מדיקל.



אלדד זינגר, בן 42, תושב ראש העין, נשוי ואב ל 3 בעל בוגר החוג למנהל עסקים –שיווק ומימון במכללה למנהל ובעל תואר מוסמך במנהל עסקים – ניהול בינלאומי גם כן מהמכללה למנהל.

אולי יעניין אותך

נינה יזושין -צילום ישראל הדרי
scott Galit
תומר אסא
יפעת יעקובוביץ, סמנכ״לית שיווק ומכירות בפארק עתידים תל אביב
אברמי רוזנברג - מנכל חברת זיו מערכות מבית טופ גרופ
דורי שטיין צולם על ידי לילך ברייטמן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

scaleops - Menash Cohen (002)
אנדרס ריכטר מנכ peax_צלם עמרי מירון
ארול עזוז, מנהל שיווק וצמיחה בWarmy.io