גולן טלקום יוצאת בקמפיין "תודה"

חברת הסלולר גולן טלקום השיקה הבוקר קמפיין פרסומי חדש תחת הסלוגן "תודה גולן" שבו "הפרזנטורים" הם לקוחות אמתיים של החברה שמביעים הערכה ותודה למהפכה שחוללה ולמבצעים המהפכנים שלה – ובמקביל גם הכריזה גולן באותו קמפיין על מבצע חדש ומשתלם במיוחד.



הקמפיין שעלה בשלטי חוצות ברחבי הארץ, רכבת ישראל, הרכבת הקלה , בדיגיטל ובאמצעות סרטונים ברשת המציגים לקוחות שמעידים בין השאר: "עשיתם פה מהפכה מטורפת ", "החבילות שלכם זה בדיוק מה שאני צריך, אני נשאר!", "הרבה מדברים על רפורמות ותחרויות ומהפכות בשווקים אחרים ועוד ענפים – אבל אתם עושים! ", "אנחנו צריכים עוד כמה גולן טלקום בישראל…" ועוד.



לצד כל זאת מודיעה החברה על מבצע חדש שלחבילת שיחות והודעות כלולות ו-GB6 ב-25 ש"ח לחודש בלבד, כאשר קו שני עד שישי בחבילה ב-19 ש"ח לחודש וכל זאת עם התחייבות להקפאת המחיר למשך שנתיים.


גולן טלקום פועלת במרץ כל העת על מנת להמשיך את המהפכה הצרכנית בשוק הסלולר, אותה היא מובילה מאז השקתה (מאי 2012). כמו כן, החברה תמשיך להציע לקהל לקוחותיה הטבות וחבילות סלולר במחירים הזולים ביותר בישראל כפי שנהגה עד כה.

אולי יעניין אותך

מימין אור סיגולי, יולה גדרון, אסתי מקלברג, יעל אבקסיס, רוני מהדב לוין צילום דנה בר סימן טוב (1)
קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Qedma founders
אבי דבורה צילום ינאי יחיאל
לה רוש פוזה קרם עיינים 199