ג'יזל בקמפיין למשקפי השמש של המותג "ווג"

הדוגמנית הברזילאית הידועה ג'יזל בונדשן, מהדוגמניות המפורסמות והמובילות בעולם, נבחרה להוביל את קמפיין משקפי השמש ומסגרות הראייה של המותג הפופולארי "ווג" לבית "לוקסאוטיקה", לעונה הקרובה – אביב-קיץ 2007.



הקמפיין החדש, שעלה בימים אלה בישראל על גבי שילוט חוצות ומגזינים, בהשקעה של כ-250,000 דולר, הינו חלק מהקמפיין הבינלאומי של המותג ווג שעלה תחת הכותרת "ג'יזל משחקת עם ווג".



חברת לוקסאוטיקה יבואנית ומפיצת משקפי השמש ווג, ריי-בן ועוד, העבירה את תכנון ורכש המדיה שלה לידי חברת המדיה העצמאית קאראט מדיה וואן. הפעילות הפרסומית של חברת לוקסאוטיקה היא חלק ממכלול פרסום עולמי ותכלול פעילויות לאורך השנה.



ג'יזל בת ה-26, נולדה בברזיל ונחשבת לאחת מהדוגמניות הלוהטות בעולם. המגזין "ווג" וערוץ המוזיקה VH1 העניקו לה בעבר את התואר המכובד "דוגמנית השנה", והמגזין "רולינג סטון" אף הגדיל לעשות ונתן לה שער בלתי נשכח ואת התואר המתבקש "הבחורה היפה ביותר בעולם".




שוק המשקפיים בישראל נאמד בכמיליארד ₪ בשנה. השוק מתחלק לשתי קטגוריות: משקפי שמש ומשקפי ראייה. קטגוריית משקפי השמש מגלגלת כ-300 מיליון ₪ בשנה ואילו קטגוריית משקפי הראייה נאמדת בכ-700 מיליון ₪ בשנה.


אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל
ליראק פריז קרם לחות ומסיכה במקום 440 שח 270 שח צילום יחצ חול (2)
570005 ניין ווסט 279.90 שח במקום 399