גם טושיבה מצטרפת למגמת השיווק הירוק: תצמצם ב- 50% את גודל האריזה ותחסוך באנרגיה


טושיבה, מהקונצרנים הגדולים בעולם בייצור מוצרי אלקטרוניקה הצטרפה אף היא לגל השיווק הירוק. החברה הודיעה היום על השקת תהליך במסגרתו תייצר את הסדרות החדשות של הטלוויזיות הדקות אותן תשיק במהלך 2008 באופן המצמצם את הפגיעה באיכות הסביבה.



מהחברה נמסר כי מסכי ה – LCD תוכננו כך שהם יצרכו 30% פחות חשמל, מותקנים בהם 50% פחות רכיבים אלקטרוניים וגודל האריזה צומצם ב- 50% דבר אשר חוסך כמובן פי 2 מקום.



גרשון פטרושקה מנכ"ל ניופאן חטיבת הסחר מציין כי טושיבה המייצרת מיליוני מסכים בכל שנה תאפשר לחסוך מאות מיליוני דולר בהוצאה על דלק בתוך שרשרת האספקה כמובן יחד עם צמצום פליטת ה – CO2 של רכבי ההובלה.



ניופאן, מייבאת כ – 100 אלף מסכים כל שנה ורק בישראל יחסכו 700 אלף $ על דלק בלבד של הובלה ממקורות הייצור של המסכים לישראל וממרכז ההפצה של ניופאן לחנויות ברחבי ישראל. האפקט אינו רק כלכלי, מוסיף פטרושקה אלא גם סביבתי, אנו נחסוך כ- 1000 הובלות בשנה המובילות לחסכון ניכר בדלק וזיהום האוויר.



קונצרן טושיבה הוא ה – 9 בגודלו בעולם בייצור מוצרי אלקטרוניקה ומעסיק כ – 160 אלף עובדים. מחזור ההכנסות עומד על כ – 53 מיליארד דולר.



אולי יעניין אותך

Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
עיצוב ללא שם
הייטק
חנויות ספורט
באדיבות דקטלון (1)
שמלת כלה

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
המשתתפים בהכרזה - צילום טיקטוק (1)