ההתרחבות של "אספרסו בר": שף מקצועי של כל הרשת

השף עידו לב ישמש מעתה היועץ הקולינרי והשף הראשי של כל רשת "אספרסו בר". לב יפתח תפריטים חדשים עבור הרשת, תוך מתן דגשים קולינריים ייחודיים לכל סניף וסניף. כך נודע הבוקר ל-Allmarketing.



זו הפעם הראשונה שברשת "אספרסו בר" מועסק שף רשתי. מהרשת נמסר כי התפקיד החדש הוא חלק מההיערכות הכוללת של "אספרסו בר" לפתיחתם של סניפים חדשים ונועד לחזק את בידולה בענף בתי קפה בישראל כרשת המתמקצעת בתחום הקולינרי. עוד נמסר כי בתקופה הקרובה תפתח הרשת שלושה סניפים חדשים, שיופעלו באמצעות זכיינים: בקניון בקריית אונו, במרכז העיר המתחדש בהרצליה ובמרכז הוד השרון.



תהליך הבידול הקולינרי של "אספרסו בר" החל לפני יותר משנה, עם פתיחתו של דלפק למכירת מוצרי גורמה וכלי שולחן בקניון רמת אביב, "אספרסו בר DELIGHTS", סמוך לבית הקפה של המותג. צעד מרחיק לכת יותר בכיוון הקולינרי נעשה לפני כשנה, עם רכישת המפעל של רשת הפטיסרי "טושה" והשקת קו מוצרי מאפה וקונדיטוריה בייצור עצמי בניהולה של הקונדיטורית אסנת רוט, "אספרסו בר בייקרי".



נורית רוה, הבעלים והמנכ"ל של "אספרסו בר": "השף הרשתי ידאג לשדרוג התפריטים ולהעשרתם במנות שנותנות מענה לקז'ואל דיינינג – ארוחה בחוץ כחלק מהשגרה ולא כבילוי יוצא דופן, תופעה כלל עולמית שהולכת וצוברת תאוצה רבה בשנתיים האחרונות גם בישראל".




רשת "אספרסו בר" מונה שישה סניפים: חמישה בתל-אביב – בשדרות רוטשילד פינת הרצל, ברחוב יהודה המכבי, בקניון רמת אביב, ברחוב דיזנגוף והקיוסק בשדרות רוטשילד, וסניף נוסף בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. מחזור המכירות השנתי של הרשת נאמד בכ- 21 מיליון שקל. לפי ההערכות, בעקבות פתיחתם הקרובה של שני סניפים חדשים בלבד יגדל המחזור בכ-30 אחוזים.

אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)