זהבה בן נבחרה להיות הפרזטורית לקמפיין "גלגל המזל" של קניון הזהב בראשל"צ

זהבה בן נבחרה להיות הפרזטורית לקמפיין "גלגל המזל" של קניון הזהב בראשל"צ. בן תקבל כ-40 אלף דולר.



גיל גזית מנכ"ל קניון הזהב מציין שקמפיין הפרסום לקיץ 2008 בכיכובה של זהבה בן יהיה הקמפיין הגדול ביותר של הקניון עד כה בתקציב של כ-5 מליון ₪ ובמסגרתו יחולקו מתנות בשווי של כ-900 אלף ₪.



הקמפיין יתחיל ב-1 עד ה-30 ביוני וסיסמתו תהיה "קניון הזהב מזמין אתכם לסובב את גלגל המזל", כאשר סרט הפרסום יציג את זהבה בן עורכת קניות בקניון תוך כדי שהיא שרה את השיר "תן לי טיפת מזל" וכשהיא עוברת קנייה מעל 299 ₪ היא זכאית לסובב גלגל מזל ענק (כל לקוח שירכוש מעל 299 ₪ יהיה זכאי לסובב את גלגל המזל). כל סיבוב מזכה במתנה את הלקוח, כולל מתנות יקרות ערך של טלוויזיות LCD ועוד.



הקמפיין יכלול טלוויזיה, עיתונות ארצית, עיתונות מקומית, פעילות ק"ד ופרסום באינטרנט.



מר גזית מציין עוד שההחלטה לצאת בקמפיין הגדול ביותר בתולדות הקניון נובעת מהעובדה שקניון הזהב הפך בשנה האחרונה לאחד משלושת קניונים המובילים בישראל, כמות המבקרים בו עלתה בכ-21% בממוצע.



בימים אלה מוקם ע"י חב' "משה ויגאל גינדי", בצמוד ל"קניון הזהב" עוד 70,000 מ"ר שיכללו כ-220 בתי עסק נוספים ובכך יהפוך קניון הזהב לקניון הגדול ביותר במדינת ישראל ואחד הגדולים בעולם בשטח כולל של כ-100,000 מ"ר בנוי. הקמת הקניון החדש תתבצע בהשקעה של כ-550 מיליון ₪.

אולי יעניין אותך

יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ
טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Akamai team
מיס נורי פופ בעופר הקניון הגדול צילום בר שריר (4)
UVeye