רשת "עונות" המשווקת לנשים במידות 42+, יוצאת במהלך שיווקי אסטרטגי אשר במסגרתו, תשקיע הרשת, בעיצוב החלל הקמעונאי, בתצוגת החנות ובנראות המוצרים, "כחלק מהענקת חווית קנייה אופטימאלית לקהל הלקוחות."
כחלק ממהלך אסטרטגי זה משיקה רשת "עונות" חנות קונספט ראשונה במתחם "ביג" שברמת פולג בהשקעה של 750,000₪. מהרשת נמסר כי במסגרת עיצוב הסניף, הקפידה החברה על עיצוב החלל מינימליסטי ונקי.
אבי יפת, מנכ"ל רשת עונות מוסר כי: "חנות הקונספט החדשה הינה חלק ממהלך אסטרטגי כולל של הרשת, אשר במסגרתו יעוצבו כל סניפי הרשת בקונספט החדש. הדגש במהלך זה הוא לחזק את ערכי מותג "עונות" כמותג אופנה מוביל לנשים." עוד מוסיף יפת כי "בכוונת הרשת לפתוח במהלך שנת 2008 עוד 8 סניפי קונספט חדשים בהשקעה של כ- 2 מיליון דולרים".
רשת "עונות" הוקמה בשנת 1979 ע"י גילה ויואב שמע. כיום מונה הרשת 35 סניפים הפזורים בכל רחבי הארץ, מתוכם 7 סניפים בזכיינות.