חברות זיתוני וגינדי מכרו 30 יח"ד ברבעון האחרון בהיקף של כ- 60 מיליון ₪

חברות א. זיתוני ומשה ויגאל גינדי מדווחות על מכירת 30 יח"ד ברבעון האחרון (ינואר, פברואר ומרץ), בשני פרויקטים שמשווקות החברות בכפר סבא ובפתח תקווה, בהיקף כספי של כ- 60 מיליון ₪.



במתחם ECO, המשווק בשכונה הירוקה בכפר סבא, נמכרו 18 יח"ד, בהיקף כספי של כ- 35 מיליון ₪. בין הדירות שנמכרו: דופלקס 6 חדרים, בשטח של כ- 160 מ"ר, עם מרפסות בשטח של כ- 55 מ"ר, בקומות 6-7, במחיר של 2.55 מיליון ₪.


בפרויקט ECO בוטיק, הכולל 26 יח"ד בשני בניינים אינטימיים, בני 4 קומות כל אחד, נמכרה דירת גן בשטח של כ- 128 מ"ר, עם גינה בשטח של כ- 130 מ"ר, במחיר של 2 מיליון ₪.



בפרויקט SPIRIT, המשווק בשכונת כפר גנים בפתח תקווה, נמכרו 12 יח"ד, בהיקף של כ- 25 מיליון ₪. בין הדירות שנמכרו: פנטהאוז בן 6 חדרים, בקומה ה- 13, בשטח של כ- 170 מ"ר, עם מרפסות בשטח של כ- 130 מ"ר, במחיר של 3 מיליון ₪. עוד נמכרה ברבעון האחרון בפרויקט – דירת 5 חדרים בקומה ה- 10, בשטח של כ- 127 מ"ר, עם מרפסת בשטח של כ- 20 מ"ר, במחיר של 1.8 מיליון ₪.



אבי זיתוני, מנכ"ל חברת א. זיתוני מוסר כי "על אף התחזיות להתמתנות השוק ב- 2010, ברבעון האחרון נמשך המומנטום של 2009, ובאתרים נרשמו ביקושים נאים, בעיקר מצד משפרי דיור. במקביל, מחירי הדירות המשיכו לעלות באופן מתון, הן בפתח תקווה והן בכפר סבא".

אולי יעניין אותך

יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א
Alon Yaakob by Nadav Cohen Yonatan

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סופר החברתי מבית ההסתדרות_מארז ירקות ופירות בינוני מחיר 99 שח_צילום תומר באסל
ליראק פריז קרם לחות ומסיכה במקום 440 שח 270 שח צילום יחצ חול (2)
570005 ניין ווסט 279.90 שח במקום 399