חברת פטרוטק עלתה בקמפיין ראשון בטלוויזיה לתוסף הדלק 44K

חברת פטרוטק, הנציגה הבלעדית של חברת BG האמריקנית, החברה המובילה בעולם לייצור שמנים ותוספי דלק, עלתה בקמפיין טלוויזיה ראשון לקידום מוצר הדגל של החברה – תוסף הדלק K44. הקמפיין, עלה תחת הסיסמה: "44K – התוסף שחוסך לך בהוצאות הדלק" והוא הוכח מחקרית.


הקמפיין, בהיקף של כ-400,000 דולר, באמצעות משרד הפרסום חברון זלצמן, כולל פרסום בטלוויזיה ובאינטרנט ומציג מחקר מקיף שנערך על ידי מכון דחף בניהולה של מינה צמח בו הוכח כי תוסף הדלק K44 משפר באופן ניכר תצרוכת הדלק. המחקר מצא כי תוסף 44K תורם לגידול בתפוקה לליטר בנזין ובכך משפר את צריכה הדלק ב-5.7% בצריכה של כל מיכל דלק, דבר המבטיח חיסכון משמעותי בכל תדלוק ובצריכת הדלק השנתית.


אבי דיין, מנכ"ל משותף ובעלים פטרוטק: "K44 הוא התוסף האיכותי ביותר לחיסכון ניכר בדלק, לביצועים משופרים, להפחתת זיהום ועשן ולשמירה על חיי המנוע. התוסף זכה לאחרונה לשיפורים טכנולוגיים נוספים ומצאנו דווקא עכשיו לעלות בקמפיין על מנת לבשר לנהגים כי יש פתרון מצוין שמביא לחיסכון בדלק וגם שומר על המנוע. במיוחד בתקופה זו, כאשר אנחנו עדים לעלייה במחירי הדלק, חשוב שלרשות הנהגים יהיה פתרון K44 שיכול לחסוך מאות שקלים בשנה".

אולי יעניין אותך

קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

IMG-20260614-WA0006(1)
ישראלי_תיעודי_אני ניו_ליאור מילר_1920x1080
9b993454-ba80-464d-9ffa-ff9dbc3f70c8