חזיית בגד הים הגדולה ביותר בעולם תוצג על גבי שלט חוצות כחלק מקמפיין פרסום של מותג בגדי הים "גליק"

גליק, הרשת היחידה בארץ המתמחה בבגד ים, משיקה את קמפיין קיץ 2010 ותציג את החזייה הגדולה ביותר בעולם. במסגרת הקמפיין, יולבשו שלטי החוצות המובילים ברחבי תל אביב וחיפה, בחזיות ענק של בגדי הים. גודלן של כל אחת מהחזיות יהיה כ-5 מטרים והן יוצרו מבד בגד ים אמיתי, המעוצב כהעתק של הדגם המוביל את הקולקציה.


הקמפיין למיתוג מחדש של הרשת, באמצעות משרד הפרסום FREDERICK, יעלה בשלטי חוצות נבחרים ומובילים ברחבי תל אביב וחיפה. חזיות הענק יוצרו במיוחד במתפרות גליק. במקביל לקמפיין שלטי החוצות, יעלו קמפיין ווידאו באתר וואלה, קמפיין ווידאו חברתי, מגזינים, הפצת קטלוג בדיוור אישי ובנקודות המכירה ותחרות באתר FACEBOOK בה הגולשים יצטרכו לנחש את מידת החזייה (CUP) ויזכו בבגדי ים.


עלות ההשקעה בקמפיין נאמדת במיליון ₪.


במסגרת המיתוג מחדש, יכלול הקמפיין אתר ייחודי לגליק אשר משלב ווידאו ואפשרויות התאמה אישית של בגד ים בכתובת: www.myglick.co.il. את הקמפיין מובילות ארבע דוגמניות – דניאל סימס וסיגל כהן הישראליות והדוגמניות הבינלאומיות קאשיה וקרוליין. בספר השיאים של גינס הביעו התעניינות בחזייה והיא צפויה להיכנס בקרוב לספר כ'החזייה הגדולה ביותר שיוצרה אי פעם בעולם'.

חזי גליק, מנכ"ל ומבעלי חברת "גליק": "אנו גאים לצאת בקמפיין ראשון מסוגו בארץ אשר משלב לצד שלטי החוצות גם פעילות אינטראקטיבית. החברה יוצאת במהלך רחב הכולל אתר אינטרנט מתקדם, קטלוג וקמפיין ייחודי, במטרה לתת מענה לצרכי האישה הישראלית מבחינת מבנה הגוף, גוון העור, גיל וסגנון חיים במעטפת אופנתית, איכותית וסקסית המייצגת את ערכי רשת גליק"

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)