טמפו משיקה סודה בטעמים

טמפו משקאות, משיקה קטגוריה חדשה של סודה עם נגיעות של טעם. בשלב הראשון תשיק טמפו את סדרת הסודה בנגיעות של טעמים בבקבוקים של 1.5 ליטר ובטעמים של פירות יער, אדלברי-ליצ'י ואננס. במהלך ההחדרה וההשקה תשקיע טמפו בחודשים הקרובים כמיליון שקלים.



סודה עם נגיעות של טעמים הינה שילוב של הסודה המוכרת של החברה אשר תשודרג בנגיעות עדינות של טעמים פירותיים. מדובר במוצר ללא סוכר, ללא קלוריות, ללא חומרים משמרים וצבעי מאכל, וזאת כחלק מהמגמה העולמית לצריכה שקולה של משקאות קלים ממותקים ושמירה על אורח חיים בריא.




ליאור פולק מנהלת שיווק מוגזים ומשקאות קלים בטמפו, מציינת כי אנחנו עדים לעלייה בצריכת סודה ובהרחבת הקהלים של המוצר. גילינו כי צרכנים רבים מחפשים לשדרג את הסודה המקורית שלהם אך בלי להוסיף לה סוכר וקלוריות. הסדרה נועדה לתת מענה לכך.


אולי יעניין אותך

טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)