יוני סבג מונה לסמנכ"ל השיווק של סלקום

עמוס שפירא, מנכ"ל סלקום הודיע היום כי דירקטוריון החברה אישר את מינויו של יוני סבג לסמנכ"ל השיווק של החברה.


עמוס שפירא ציין, כי מינויו של יוני סבג הוא ביטוי להערכה הרבה על מקצועיותו ויכולותיו מצד העובדים, המנהלים וחברי דריקטוריון.


שפירא הוסיף "כמנהל מחלקת השיווק של המגזר הפרטי היה יוני גורם מרכזי ומוביל בכל פעילויות השיווק של סלקום אשר בשיתוף עם אגפי החברה מיצבו אותנו כחברת הסלולר המובילה בענף. אני סמוך ובטוח שיוני יוביל אגף שיווק חזק, מגובש ומצליח."


עוד ציין שפירא כי הוא רואה חשיבות רבה בקידום עובדים מתוך החברה ויוני מהווה דוגמא נוספת ליכולות הגבוהות של המנהלים שצומחים בסלקום.


יוני סבג הצטרף לסלקום לפני 13 שנה כנציג מכירות במרכז חוצות המפרץ עוד בהיותו סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים באוניברסיטת חיפה. בשנת 2000 הצטרף לאגף השיווק בו התקדם תוך ביצוע מספר תפקידים בהצלחה רבה כשבאחרון שבהם – בארבע השנים האחרונות – ניהל את מחלקת השיווק של המגזר הפרטי .


יוני סבג יכנס לתפקיד ב 15 באפריל לאחר סיום הליך החפיפה.


שפירא שב והודה לעדי כהן על תרומתו הרבה לחברה ואיחל לו בהצלחה בדרכו החדשה.

אולי יעניין אותך

יפעת יעקובוביץ, סמנכ״לית שיווק ומכירות בפארק עתידים תל אביב
אברמי רוזנברג - מנכל חברת זיו מערכות מבית טופ גרופ
דורי שטיין צולם על ידי לילך ברייטמן
Aner Gelman
יגאל גלעדי צילום ינאי יחיאל
Left - Josh Trup, Ortal Sasson-Hendin, Meir Cohen

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Mesh Security Team
מרקט האמנים קרית מוצקין חווית קניה מלאה במרחק נגיעה מהבית בכל ימות השבוע צילום יחצ
PR_harmony superbowl _ באדיבות Wix