כיתן זכתה במכרז יום המשפחה של בנק הפועלים

דוד פילר, מנהל שיווק כיתן, הודיע היום כי, כיתן זכתה במכרז היוקרתי של ארגון עובדי בנק הפועלים ליום המשפחה. במסגרת עסקה זאת רכשה הקרן המשותפת להנהלה ולעובדים של בנק הפועלים 14 אלף סטים של מצעי כיתן 100% כותנה מהקולקציה החדשה.



שווי סט מצעים של כיתן מהקולקציה החדשה הינו 359 ₪.



פילר אמר כי, "אנו שמחים לזכות במכרז של בנק הפועלים לרגל יום המשפחה. לאורך כל השנה כיתן הינה שחקן מרכזי ופעיל בתחום חבילות השי לשוק המוסדי עם זאת אנו מרגישים ביקוש גובר לחבילות מסוג זה לרגל מועדים וחגים במהלך ימות השנה כדוגמת יום המשפחה החל בחודש פברואר".




כיתן תעשיות טכסטיל הינה חברת בת של תשלובת כיתן הפועלת משנת 1961 בדימונה וכיום גם בנצרת. כיתן, מייצרת ומשווקת בארץ ובעולם מוצרי טכסטיל הכוללים מצעי מיטה, מגבות וחלוקי רחצה.


אולי יעניין אותך

סכיזופרניה
חברת פרשקובסקי הפכה לנותנת חסות לנבחרות ישראל גברים ונשים בכדורסל בתמונה ים מדר צילום איגוד הכדורסל
חליפות צלילה
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
עיצוב ללא שם
הייטק

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)