לראשונה ברשת "ילדותי": חנות קונספט חדשה באילת- "בית ילדותי"


רשת חנויות האופנה לילדים "ילדותי", פתחה חנות קונספט ראשונה בארץ תחת השם "בית ילדותי". החנות החדשה, בהשקעה של 800 אלף שקל, נפתחה במלון קלאב הוטל אילת והיא משתרעת על פני שטח של 320 מ"ר.



מלבד קולקציית בגדי הילדים הנמכרת בכל סניפי הרשת מציעה החנות החדשה גם מגוון רחב של אביזרים נלווים ייחודים כגון: צעצועים, אביזרי אופנה, עגלות וכול הקשור לעולם הילד. כיום מונה הרשת 18 חנויות והצפי הוא לפתוח 3 חנויות נוספות עד סוף 2007.



לדברי אודי צאיד הבעלים של "ילדותי": "המגמה היא לפתוח עד סוף שנת 2008 עוד 8 סניפים ברחבי הארץ, ובכך להגיע לפריסה ארצית מלאה". במהלך חודש אוגוסט תפתח הרשת 2 חנויות חדשות: בירושלים בפרויקט היוקרתי בממילא (מול החומות) וחנות נוספת במתחם המתחדש מול כיכר השעון ביפו.



"ילדותי" מדווחת על עלייה של 20% במחזור המכירות ב- 2006 לעומת 2005 וצופה עלייה של 15% נוספים בשנת 2007.



אולי יעניין אותך

סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום יחצ
קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור
Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סדרת המקריים החדשה של מידאה_ צילום יחצ חול
נינה יזושין -צילום ישראל הדרי
Jazz Group