מבשלות בירה ישראל קיבלה את הזיכיון לשיווק והפצת הבירות הבלגיות לף והוגרדן

מבשלות בירה ישראל קיבלה את הזיכיון לשיווק והפצת הבירות הבלגיות לף והוגרדן, המצטרפות למותגי הבירה קרלסברג, טובורג, גינס ויינשטפאן וקינקינלי המשווקות על ידי מב"י.



לף והוגרדן הינן בירות סופר-פרימיום אשר שווקו קודם לכן על ידי חברת ש.ע.ל רובין ובעקבות העברת הזיכיון למבשלות בירה ישראל ישווקו מעתה באמצעות חטיבת המכירות של חברת קוקה-קולה, האחראית על המכירות של המותגים הפזורים במאות נקודות מובילות ברחבי הארץ.



לף והוגארדן הינן בירות סופר פרימיום מיוחדות הן בטעמן ומיצובן (בשונה מבירות לאגר רגילות). הן מטובלות בטעמים מיוחדים ובעלות מתיקות ולכן ניתן לשתות אותן בקלות. בכוונת מב"י לשווק את לף והוגרדן לקהל יעד בגילאי 45-25 המעריך איכות ואוהב את החיים הטובים. קהל האוהב חוויות ומוכן לחוות אותן עם עוד אנשים.



בכוונת מבשלות בירה ישראל להשקיע במהלך השנה הקרובה כ-2 מיליון ₪ בפעילות שיווקית ובתמיכה במותגים לף והוגרדן. במסגרת הפעילות, תפעל החברה לקשר את הבירות לגסטרונומיה ע"י שיתופי פעולה במסעדות/בארים/רסטו ברים נבחרים בארץ. בפעילות זו תדגיש החברה את הייחודיות של לף והוגרדן ואת והיתרונות שלהן מול הצרכן הסופי.



מנתוני מבשלות בירה ישראל עולה כי הישראלי שותה כ-13 ליטר בממוצע לנפש בשנה לעומת ממוצע אירופאי של 60 ליטר לנפש ו-80 ליטר בצפון אמריקה. המדינות המובילות באירופה בצריכת בירה לנפש הם צ'כיה 150 ליטר, אירלנד 120 ליטר וגרמניה 110 ליטר לנפש בשנה.

אולי יעניין אותך

סכיזופרניה
חברת פרשקובסקי הפכה לנותנת חסות לנבחרות ישראל גברים ונשים בכדורסל בתמונה ים מדר צילום איגוד הכדורסל
חליפות צלילה
Idan Keren, White Hat CTO with the OSPAs awrad - courtesy White Hat by EPAM
עיצוב ללא שם
הייטק

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)