"מגינים על הילדים מבפנים ומבחוץ" קמפיין הומוריסטי לילדים של רשת גלי וחברת אלטמן בריאות

השקעה בקמפיין תעמוד על כ 200,000 ₪

 

בעקבות שיתוף הפעולה המוצלח בעונת החורף האחרון, רשת הנעליים "גלי" וחברת "אלטמן בריאות" יוצאות בשיתוף פעולה לקיץ 2025 – "מגנים על הילדים מבפנים ומבחוץ", במסגרתו ברכישת נעליים ב-300 שח ומעלה, מתוכם לפחות זוג אחד של נעלי ילדים, מקבלים אריזה של תוסף תזונה "יומי" במתנה.

 

שיתוף הפעולה ילווה בקמפיין אנימציה שנעשה בשיתוף חברת "שרוטונים",  שמציג דמויות מצוירות של סנדלי גלי שמנהלות שיח משעשע עם הדובון של "יומי" מבית אלטמן.

 

הקמפיין, יעלה השבוע בכל נכסי הסושיאל והדיגיטל של שתי החברות וכן, במועדני הלקוחות וברצפת המכירה בכל סניפי רשת גלי בפריסה ארצית בהשקעה משותפת של כ – 200,000 ₪

 

לדברי גנית אלון, סמנכ"לית שיווק בחברת בריל המפעילה את רשת גלי : "שיתוף הפעולה עם אלטמן שהחל בחורף האחרון, יצר שותפות טבעית ומחוברות של שני המותגים המעניקים ערך מוסף עבור הורים וילדים בישראל. מוצרי הנעליים האיכותיים שאנחנו מציעים ברשת לצד תוסף התזונה המוביל בישראל 'יומי' לילדים, מייצר חוויה שלמה של נוחות לצד חוסן תזונתי.

 

לדבריה: "בכל עונה אנחנו דואגים לעצב קולקציית נעליים המשלבת  איכות ונוחות ששומרת על רגלי הילדים. ויחד עם אלטמן חשוב לנו להעביר מסר דאגה ושמירה על חוסן הילדים גם מבפנים לכל אורך השנה ולא רק בחורף. זהו מענה מושלם להורים שדואגים לבריאות ילדיהם".

 

עוד מוסיפה אלון: "את הקמפיין לפעילות המשותפת ייצרנו בשיתוף עם חברת שרוטונים, כחלק מאסטרטגיית הפרסום המתמקדת בעולמות הסושיאל והדיגיטל ומתוך רצון להפתיע ולפנות גם לקהלי צרכנים חדשים ובעיקר להורים צעירים, אשר נמצאים ברשתות החברתיות, מכירים את עולם הדיגיטל והוא עבורם הדבר הכי נכון והכי חוויתי. לצד הקמפיין הווירטואלי מתוכננת גם פעילות משפיענים רחבה ולהשלמת המסר השיווקי עוצבו אביזרי תצוגה ייחודיים שיוצבו בכל 70 הסניפים של הרשת".

 

 

 

לדברי לימור לנדאו, סמנכ"לית שיווק ודיגיטל בחברת אלטמן בריאות: "אלטמן בריאות, חברת תוספי התזונה המובילה בישראל גאה להוביל יחד עם רשת 'גלי' שיתוף פעולה שכל מטרתו להגן על הילדים של כולנו מבפנים ומבחוץ. הערכים המשותפים והנכונות לשמור על בריאות ילדנו גם באביב, יצרו מהלך משמעותי הן להורים והן לילדים. מזמינים את כולם להנות מהמוצרים האיכותיים ולחזק את הגוף לאורך כל השנה".

 

רשת גלי הוקמה בשנת 1975, כמותג ישראלי איכותי בתחום ההנעלה והייתה לרשת הנעליים לכל המשפחה הראשונה בישראל. כיום רשת גלי נמצאת בבעלות קבוצת בריל והיא מונה 70 סניפים בכל רחבי הארץ.

 

חברת אלטמן בריאות הינה חברת תוספי התזונה המובילה בישראל המקדמת אורח חיים בריא באמצעות מחקרים חדשניים אנשי מקצוע וחומרי גלם איכותיים. החברה מציעה מבחר מוצרים מתקדמים המעניקים פתרון למגוון בעיות בעולמות הבריאות -לחברה מגוון עשיר של ויטמינים מינרלים וצמחי מרפא. ניתן למצוא את מוצריה בכל בתי המרקחת של רשתות הפארם קופות החולים בבתי הטבע ורשתות הטבע בישראל.

 

 

הצצה ראשונה לקמפיין:  https://vimeo.com/1077073938/6ae3884fdf

 

אולי יעניין אותך

יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס
Aktivia aktuelle Version 27.2.13
326829521_575297084091424_2739254424070645283_n_1736148176872

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

מוקאפ
חנויות ספורט
שולחן קינוחים