משה ברוקס מונה לסמנכ"ל הסחר של ניו-פארם

משה ברוקס (40) מונה בימים אלה לתפקיד סמנכ"ל הסחר של רשת ניו-פארם.



ברוקס, בוגר תואר ראשון במנהל עסקים באוניברסיטת דרבי, שימש ב-7 שנים האחרונות כמנהל חטיבת המכירות בחברת "כמיפל". במסגרת תפקידו היה אחראי על תחומי הסחר, המכירות ,הפיתוח העסקי והשת"פים עם הספקים המובילים של החברה.



במסגרת תפקידו כסמנכ"ל סחר ברשת ניו-פארם, יהיה אחראי ברוקס על ניהול הסחר הכולל של הרשת על כל היבטיו – התנהלות מול ספקים, ניהול המבצעים ברשת, פיתוח קטגוריות חדשות, שיתופי פעולה מסחריים ועוד. בנוסף, יהא אחראי על ניהול מחלקות הקוסמטיקה והטואלטיקה גם במשביר לצרכן, הנמצאות תחת ניהולן הכולל של ניו-פארם.



לדברי יפתח סרי, מנכ"ל ניו-פארם:" משה ברוקס מביא עמו לרשת ניסיון עשיר מעולם הסחר, אשר ללא ספק יתרום ויעניק לניו-פארם תנופה גדולה בתחומים בהם יטפל ".



לדבריו:" אין ספק כי 18 שנה של ניסיון רב ומקצועי בעולם הסחר יעניקו לברוקס ולתחום הסחר בניו-פארם יתרון משמעותי, שיתרום רבות להמשך צמיחתה של הרשת ולהצלחתה העסקית".

אולי יעניין אותך

ריטה תורג'מן צילום אייל טואג (Large)
סאבו טיילור דיאב - צילום אלה פאוסט
נגה גלנצר - צילום באדיבות המצולמת
אוליביה רודריגו X LANCOME CREDIT LANCOME
פרופ אלי גימון - ללא קרדיט
דלית וינטראוב מנהלת שיווק עמינח צילום טל טרי

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

ריטה תורג'מן צילום אייל טואג (Large)
דן קיסריה ריזורט פותח פופ אפ קפה טאיזו של שף יובל בן נריה בתמונה פאד קפאו צילום דימטרי פומזן
נועם אלימלך חייל בודד של המרכז לחיילים בודדים לזכר מייקל לוין ביום הולדתו ב2023 שחגגו לו מעוצמה לחייל - צילום עוצמה לחייל (5)