ניסוי הסקס הראשון בעולם

דורקס, מותג הבריאות המינית המוביל בעולם, משיק את ניסוי הסקס הבינלאומי הראשון בעולם. החברת רקיט בנקיזר תקיים בוונציה בחודש יולי מחנה ייחודי אליו יוזמנו 30 זוגות ממדינות שונות ובו הם יתנסו במשימות חוויתיות, סדנאות אינטימיות, רעיונות לריגוש הדדי ועוד. במהלך הסדנאות החוויות ינוטרו על ידי מומחים והתוצאות יעובדו לאפליקציה שתהיה זמינה להורדה ולניסוי התרגילים בכל בית בעולם.


את הניסויים בנתה דורקס יחד עם ברנדון ווקר, חוקר היחסים מאוניברסיטת נוטינגהם שהוכתר על ידי הטיימס כ"מהנדס הריגוש היחיד בעולם" וכן בשיתוף עם הפסיכולוגית והסופרת הנודעת סוזן קוויליאם, כשהמטרה היא לבחון באופן מדעי מהו סקס טוב ומה יוצר אינטימיות זוגית מוצלחת ולהפיץ בעזרת דורקס את עקרונות השיטה.


מחנה הסקס ייארך שבוע, אולם הזוגות ימשיכו להתנסות בתרגילים ובסדנאות במשך שלושה שבועות נוספים על מנת להשלים את הניסוי. במהלך הסדנאות הם ייחשפו לשיטות גירוי, משחק מקדים, אינטימיות מילולית ומשחקי תפקידים, כאשר לאורך כל הפרויקט והחוויות הם יענדו אמצעי ניטור שידווחו בזמן אמת על קצב הלב ולחץ הדם שלהם. הנתונים ייאספו לאפליקציה ייחודית שתאפשר לזוגות שיורידו אותה למדוד, לעקוב ולדרג את רמת העונג וההנאה המינית שלהם



הזוגות שייבחרו, יטוסו לוונציה, איטליה, שם יהנו משבוע של פינוקים וכמובן הדרכה צמודה של ווקר וקוויליאם לחוויות שינסו מאוחר יותר במרחב הפרטי שלהם – ולאו דווקא בחדר המיטות.


אולי יעניין אותך

קרדיט צילום: דימה טליאנסקי
יובל כספית ונמרוד רון צילום שי הנסב (1)
From depth
קמפיין קים אור אזולאי - קוטקס 2026 סוכנות שרית ולורנס קרדיט (4)
חיים כהן ויוסי שטרית
דור אלון במקפיין חדש בכיכובו של ראמזי עם תבלין ראמז אל חנות שהשיקו ברשת ומחלקים חינם בקניית פיצה צילום יחצ

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סניף פלאפון
מבצע גולברי צילום יחצ (5)
הסניף החדש של המשביר במפרץ חיפה צילום יונתן לוי