חברת סוכרזית חתמה על הסכם שיתוף פעולה עם רשת בתי הקפה "אספרסו בר". במסגרת השת"פ תציע הרשת ללקוחותיה אפשרות נוספת להמתקת הקפה שלהם, "סוכרזית סטיוויה", ממתיק טבעי מהטבע, המבוסס על צמח הסטיוויה.
לדברי לירז בן בסט מנהלת השיווק של סוכרזית: "אנו שמחים על שיתוף הפעולה עם רשת "אספרסו בר" שהייתה הראשונה להציג קונספט של קפה אספרסו איכותי בישראל וכעת הראשונה להציג ממתיק טבעי ללקוחותיה. מוצרי הסטיוויה כבשו בעולם נתחי שוק של %10-15 משוק הסוכר ואני מאמין שהכנסת המוצרים לרשתות בתי הקפה מהווה צעד ראשון משמעותי בעמידה ביעדים מקבילים בשוק הישראלי".
נורית רוה, מנהל ובעלים אספרסו בר: "אספרסו בר תחל השנה בחגיגות העשרים לרשת, כאשר ההקשבה לקהל והרצון לחדש יוצרים שיתופי פעולה כמו זה עם חברת 'סוכרזית סטיוויה' היוצרים ערך מוסף ללקוחותינו".
מרשת אספרסו בר נמסר כי ברשת שותים כ 1,000,000 כוסות קפה לשנה מהם 200,000 מומתקים בסוכרזית. רשת אספרסו בר הוקמה ב 1992 על ידי בני משפחה אחת , אשר ביקשה להביא קונספט איטלקי של קפה איטלקי משובח עם חוויה עיצובית בהשראת בתי הקפה בפריז. אספרסו בר נחשבים למביאי בשורת הקפה לישראל ומאז מקפידים לחדש ולהתחדש.