סונול פותחת שלוש חנויות נוחות Sogood

חברת 'סונול' ממשיכה להתרחב ופותחת בימים אלה שלוש חנויות נוחות Sogood ברחוב "המרכבה" באזור התעשיה בחולון, בגני טובה (חדרה) ובקיבוץ שריד בהשקעה של כמיליון שקלים לחנות.



שלוש החנויות תפעלנה במשך השבוע בכל שעות היממה.



לדברי יורם כהן, סמנכ"ל הקמעונאות של סונול "ההצלחה של רשת חנויות הנוחות Sogood בקרב הלקוחות, מעודדת את החברה להמשיך ולהרחיב את הרשת בכל רחבי הארץ ובכל הנקודות בהן נמצאים מתחמי התדלוק של סונול".


שלוש חנויות Sogood בחולון, בגני טובה ובקיבוץ שריד, מציעות מגוון רחב של מוצרים, לצד שירותים נוספים, כדוגמת משיכת מזומנים והטענת זמן אוויר בטלפונים סלולאריים, הזמינים לרשות לקוחות Sogood בכל חנויות הרשת.


בחנות Sogood 'גני טובה', המשתרעת על שטח של כ-80 מ"ר, ניתן למצוא, נוסף על השירותים הנזכרים, גם קטגוריות מוצרים נוספים כגון מוצרי יסוד (קמח, סוכר, שמן וכו'), חומרי ניקוי, תבלינים, טואלטיקה בסיסית (סבון, שמפו וכו'), היגיינה נשית, לחם, קפואים, בשר, גלידות משפחתיות ועוד.


סונול ממשיכה בהרחבת מגוון המוצרים והשירותים העומדים לרשות הלקוחות ב- 215 תחנות הדלק של החברה, וברשת חנויות הנוחות Sogood, המונה 108 חנויות. במהלך 2009 מתכננת סונול לפתוח עשרות חנויות נוספות בתחנות התדלוק של החברה.



Sogood 'המרכבה', רחוב המרכבה 47 אזור התעשיה חולון


Sogood 'גני טובה' רחוב חטיבת הנח"ל 30 חדרה


Sogood 'שריד' קיבוץ שריד

אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)