סיון קליין תוביל את קמפיין קיץ 2007 של מעצבות האופנה אפרת וטלי

סיון קליין, מלכת היופי במיל. וכתבת השטח של תכנית הבידור הלוויינית "Y ב-10" נבחרה כפרזנטורית של צמד מעצבות אופנת הנשים אפרת וטלי ותוביל את קמפיין הקיץ הקרוב, העולה בהשקעה כוללת של כ-300,000 שקל. שכרה של קליין יעמוד על 15,000$.



הקמפיין יכלול יחסי ציבור ומודעות במגזיני הנשים והתרבות ובמקומונים. אפרת וטלי: "סיון היא התגלמות האשה לה אנו מעצבות: ספורטיבית, קלילה, בטוחה בעצמה ומטופחת בכל עת".



אפרת בירן וטלי פישביין-בורק הקימו את המותג "אפרת וטלי" לפני כ-11 שנים. לפני כשש שנים עשו הסבה מעולם התכשיטים לעולם האופנה, והן מתמחות בעיצוב טי-שירטס וחלקי לבוש עליונים. בגדיהן משווקים לכ-100 חנויות מעצבים ואופנה ברחבי הארץ.

אולי יעניין אותך

עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8
מיץ פירות הדר בתוספת ויטמין סי פרימור צילום עמית שטראוס

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)