פלאפון חוגגת חצי מיליון לקוחות ברשת החדשה ויוצאת במהלך מיוחד ללקוחותיה הוותיקים

פלאפון חוגגת חצי מליון לקוחות ברשת החדשה ויוצאת במהלך מיוחד ללקוחותיה הוותיקים: החברה הכריזה היום (ב') על מבצע "השדרוג המושלם" – משדרגים למכשיר HSPA מתקדם, ומקבלים זיכוי על יתרות התשלומים של המכשיר הישן. ההטבה תינתן כהנחה על מחיר המכשיר החדש, בזיכוי עבור יתרת התשלומים שנותרו עבור המכשיר הישן. הזיכוי יינתן למי שנותרו לו עד 18 תשלומים ועד 50 ₪ לכל תשלום. המבצע יחל מחר (ה-17בנוב') ויימשך עד ה-7 בדצמבר.



השדרוג כולל את כל מכשירי הרשת החדשה (למעט HTC,E75 ו-6720) וכרוך בהצטרפות לאחת מהתכניות שבמבצע. ניתן להצטרף החל ממחר בכל נקודות השירות והמכירה, באמצעות המוקד הטלפוני *166 או באתר פלאפון www.pelephone.co.il .



המהלך יגובה בקמפיין תחת הכותרת "המתכון לשדרוג המושלם" באמצעות אדלר-חומסקי, בהיקף של 4 מיליון שקל ויכלול טלוויזיה, עיתונות ופרסום בנקודות השירות והמכירה. בסרטון נראים שלושה שוליות טבחים המכינים מתכון ממגוון מצרכים מופלאים וצבעוניים, כאשר השף הראשי ישן. התוצר המוגמר הוא למעשה מכשיר סלולר מתקדם של רשת פלאפון. הסרטון מציג בדרך מקורית ואף הומוריסטית את המתכון המושלם לשדרוג המכשיר.

אולי יעניין אותך

טיטי ועומר לקמפיין Be Pharm צילום מיכה לובטון
עדי אשכנזי ודדי דדון. צילום אלון שפרנסקי
Altman x Gali_Srutonim
יאיר ניצני בקמפיין עיגול לטובה עבור המרכז לחיילים בודדים על שם מייקל לוין - צילום
HW150-BP14986ES8

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Image3 (1)
מאור לברן מנכל סלייס גלובל
קרדיט אור גפן (6)