רינת דהן מונתה למנהלת האירועים במלון הספא והנופש "אחוזת אסיינדה ביער" מרשת C-HOTELS

רינת דהן מונתה למנהלת האירועים והכנסים של מלון הספא והנופש "אחוזת אסיינדה ביער" מרשת C-HOTELS.


דהן, 31, נשואה+ 2, בעלת ניסיון רב בתחום ההפקה והאירועים, החלה את דרכה במלון בתחום האירועים כבר משנת 2000. עם פריצתה של מלחמת לבנון השנייה, ולאחר שספג המלון פגיעה ישירה – נסגר לרגל שיפוצים ואיתו נסגרה גם מחלקת האירועים.

במסגרת השיפוץ עבר המלון מתיחת פנים משמעותית ונפתח מחדש כמלון ספא ונופש יוקרתי. כיום נחשב המלון למלון הדגל של הרשת. עם חזרתו של המלון לפעילות ובימים אלה נפתחה מחדש המחלקה ודהן חזרה כמנהלת האירועים והכנסים. עוד במהלך דרכה שימשה דהן כמפיקה ראשית ב"רדיו צפון" והשלימה את הסמכתה כהנדסאית תעשייה וניהול.



אור ברקת, סמנכ"לית השיווק ברשת C-HOTELS מסרה כי מאז פתיחתו המחודשת של המלון, ובמתכונתו הנוכחית, גדל הביקוש לכנסים באופן משמעותי. השילוב המנצח של אווירה פסטורלית בטבע, השקעה במיטב המתקנים, המקצועיות והחוויה הקולינארית – הובילו חברות מובילות במשק, כמו גם, חברות בינלאומיות,לבחור באחוזת אסיינדה כמקום האידאלי לערוך בו את כנסיהן. עוד מסרה ברקת כי המטרה להגדיל את נתח האירועים היוקרתיים במלון, תוך שמירה על צביונו כמלון ספא ונופש באווירה כפרית עם דגש על שירות אישי, מותאם ומוקפד.

אולי יעניין אותך

Aner Gelman
יגאל גלעדי צילום ינאי יחיאל
Left - Josh Trup, Ortal Sasson-Hendin, Meir Cohen
עירא ליף צילום יחצ
צורית דעדוש - קרדיט ליה יפה
גיל שטרן

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

קרדיט: Safebooks
PHOTO-2025-12-04-10-56-41
שעת ה- Vibe Code _ באדיבות וויקס