רשת "מאוזנר" ממשיכה להתרחב: מעתיקה את מטה החברה למתחם של 1800 מ"ר

כחלק ממגמת ההתרחבות של רשת "מאוזנר" המתמחה באופנה יוקרתית לנשים, יעבור מטה החברה הכולל את המשרדים, אולמות העיצוב, הדיגום והמתפרה, המחסן הראשי וחנות מפעל ששכנו עד היום ברח' סלמה בת"א לרח' החרש 8 בת"א, לבניין "אסכולה מימד".



"מאוזנר" שכרו בבניין זה 2 קומות המשתרעות על שטח כולל של 1800 מ"ר. שכר הדירה יעמוד על 6$ למ"ר, לתקופה של 10 שנים.



לדברי שוקי מאוזנר, מנכ"ל "מאוזנר" המטרה היא להפוך את המתחם למרכז אופנה ועיצוב כאשר ל"מאוזנר" זכויות להשכיר חלקים מהנכס לגורמים אחרים.



בנוסף, הזכות הבלעדית להצבת שלטים על קירות הבניין, כולל הקיר הצפוני והקיר הדרומי וכן על כל גג הבניין, ניתנה ל"מאוזנר" או לשוכרי המשנה ש"מאוזנר" ישכיר להם שטחים.


אורך קיר הבניין, הפונה לכביש איילון, משתרע על שטח של 48 מטר.

אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)