רשת 'אווזי' מכריזה על פתיחת שלושה סניפים ראשונים בפורמט 'אווזי TO GO'

רשת מסעדות 'אווזי' מכריזה היום על פתיחתם של שלושה סניפים ראשונים בתת הרשת 'אווזי TO GO'. הסניפים יפתחו במיקומים שונים ברחבי הארץ תחת פורמט חדשני במסגרתו יספקו הסניפים מענה מהיר ואיכותי לקהל אשר נמצא בתנועה, ושאינו מחפש בהכרח בילוי ממושך במסעדה.



סניפי תת הרשת החדשה יהיו סניפים ראשונים ברשת 'אווזי' שהינם על בסיס זכיינות, כאשר הבחירה בשלושת הזכיינים הראשונים נעשתה מתוך מאגר פניות רחב של זכיינים פוטנציאליים, אשר פנו אל רשת 'אווזי' בעקבות ההכרזה על הקמת תת הרשת ופתיחתה לזכיינים לפני כחודשיים.



סכום השקעה בפתיחת הסניפים החדשים עומד על כמיליון וחצי ₪.



איציק לוי, מנכ"ל ומבעלי רשת 'אווזי' הוסיף כי להערכתו עד מחצית שנת 2009 יפתחו כעשרה סניפי תת הרשת ברחבי הארץ.



שלושת סניפי "אווזי TO GO" הראשונים ימוקמו בקריית הממשלה בחיפה, בקניון הנגב בבאר שבע ובמתחם קניון רמלוד ויהיו סניפים קטנים יחסית, בגודל משתנה של כ- 70-150 מ"ר.



סניפי תת הרשת החדשה יעוצבו באופן צעיר ועכשווי והעיצוב בכל מסעדות הבר יבוא לידי ביטוי בחזות זהה יחסית. חלקו של הבר יוקצה לקבלת הזמנות, והכנת מנות ל- Take – Away ובחלקו האחורי של הבר יוצב גריל ועליו יוכנו המנות לעיני הלקוחות בפורמט מטבח פתוח.



המנות אשר יוגשו במסעדות הבר יהיו מנות "מהירות" הכנה בפיתה או בלאפה, אשר יוגשו עם מגוון בשרים ושיפודים מצומצם המועדף על הקהל הישראלי, כולל שווארמה בליווי סלטי הבית של רשת אווזי ושתייה.



האחידות בסניפים תבוא לידי ביטוי במספר פרמטרים, החל מעיצוב המסעדות וכלה ברמת השירות: בשרים וסלטי הבית, עיצוב הכולל: ריהוט, גופי תאורה, שילוט, רמת השירות, תפריטים, מחירים, נהלים, צוות עובדים, שיטה וניהול וכן תמיכת מרכז לוגיסטי.

אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

איציק קויפמן בעלים קבוצת ציינה מוטורס - צילום יחצ
ריטה תורג'מן צילום אייל טואג (Large)
דן קיסריה ריזורט פותח פופ אפ קפה טאיזו של שף יובל בן נריה בתמונה פאד קפאו צילום דימטרי פומזן