רשת אירוקה פותחת סניף חדש ב TLV FASHION MALL

אירוקה, רשת משקפי השמש והראייה המובילה, פותחת בימים אלו סניף חדש בקניון טי אל וי פאשן החדש בפרוייקט גינדי בתל אביב המעניק חווית אופנה ייחודית ומקבץ בתוכו מותגים מובילים ונחשקים. הסניף החדש משתרע על שטח של כ-60 מ"ר ויפתח בהשקעה של מעל חצי מיליון שקל.



חנות זו מצטרפת לשאר הסניפים של רשת אירוקה בעיר תל אביב – בקניון רמת אביב, דיזינגוף סנטר, קניון עזריאלי תל אביב וכן ברחוב שינקין וברחוב אלנבי.



לדברי לי אפיק סמנכ"ל הקמעונאות של רשת אירוקה "החיבור של רשת אירוקה לתל אביב הוא טבעי בשל היותה עיר פורצת דרך ומתחדשת, המהווה ליבה תיירותית ובעלת זיקה למרכזי אופנה מובילים בעולם ובראשם הקניון החדש".



הסניף החדש בקניון טי אל וי פאשן מול יציג את המותגים הבינלאומיים המובילים בעולם וישיק לאורך כל השנה קולקציות חדשות של מותגים בינלאומיים מובילים וביניהם: רוברטו קוואלי, טום פורד, מון בלאן, דיסקוורד 2, גוצ'י, פראדה, סלין, דולצ'ה גבאנה, מייקל קורס, קול ריי, סברובסקי ועוד.



צילום: צילום אלעד

אולי יעניין אותך

ביחד בשבילך (1)
יחצ אמריקן אקספרס
מחיר בקבוק אחד 2500שח מחיר השקה 2000שח טיפול סלבוסטר דר אקרמן צילום יחצ (3)
HACKETT LONDON גיא כושי ויריב פיין קרדיט (4)
חנות של רשת דינמיקה צילום באדיבות דינמיקה (2)
שיקו נהון מנהל השיווק והסחר של מכבי פארם ורפאל חדידה ברזילי בעלים חב' ג'רוויטל ישראל צלם א

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

נופר ממרוד, סמנכ'לית שיווק תדיראן קרדיט יחצ
Prime team
מרכז חומוס האסלי עזריאלי שרונה