רשת אפריל תשווק את הבושם היקר ביותר בעולם במחיר של 16.5 אלף שקל

רשת "אפריל" קיבלה את הזיכיון הבלעדי לייבא את בשמי היוקרה "בוגאטי" לישראל. המותג "בוגאטי" נוסד בתחילת המאה הקודמת כחברה לייצור כלי רכב יוקרתיים וכיום בפיקוחה ניתן למצוא בשמים ושעונים תחת המותג "בוגאטי" ופרטי אספנים במאות אלפי דולרים .



הבושם, הינו הבושם היקר ביותר בעולם, במחיר של 16.5 אלף שקל! הבושם מגיע בבקבוק קריסטל ועטוף ביצירת אומנות בצורת פסל מצופה זהב 24 קראט. בכל העולם מיוצרות עשרות בודדות של היצירה, הנמכרות על פי מספרים סידוריים ונמכרים כפריט אספנות. 2 יחידות יוצגו ויימכרו בלעדית בארץ ע"י רשת אפריל.



ברשת ציינו היום כי "בנוסף, ניתן להשיג את הבושם במחירים נוחים יותר ב- 2 תצורות נוספות: בקבוק עטוף בפסל אלומיניום מצופה בכרום, המיוצר במאות יחידות בכל העולם, במחיר של 10.5 אלף שקל."



רשת אפריל השקיעה במהלך מיליון וחצי ₪ , בייבוא, בהפצה, בפרסום ובשיווק.


אולי יעניין אותך

14966picaaaa1

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)