רשת נעלי נימרוד מרחיבה את פעילותה: פותחת שלושה סניפים "ללא תצוגת ראווה"



רשת נעלי "נימרוד" המונה 33 סניפים ברחבי הארץ, מתרחבת ופותחת עוד שלושה סניפים חדשים, בדיזינגוף סנטר בת"א, באשדוד ובטבריה. ההתרחבות בהשקעה של 3 מליון שקל.



הסניפים החדשים בת"א ובטבריה ישתרעו על שטח ממוצע של 70 מ"ר ואילו החנות באשדוד תשתרע על שטח של 180 מ"ר. החנויות עוצבו ע"י משרד האדריכלים "לסר בראל".



לדברי הנהלת "נמרוד", "החנויות משרות אווירת קניה נעימה לכל הגילאים ומעוצבות במראה נקי. הצבע לבן שולט ברוב החנות, זאת לצד צבעי הלוגו המאפיינים את נימרוד: אדום, צהוב, ירוק וכחול, השולטים במקומות הישיבה ובשולחן המכירה. בנוסף, בכל סניף ישנה מחלקה נפרדת למותג נעלי אופנת הנוחות האנגלי קלארקס המיועד לנשים ולגברים".



כחלק ממערך האסטרטגי של "נימרוד", חנויות הרשת החדשות יעוצבו על פי תפיסה עולמית הקיימת במרכזי קנייה אותה אימצה הרשת, המאופיינים במפתח כניסה רחב לחנות וחלונות ראווה נקיים מתצוגה, כך שהקונים יוכלו לראות את כל החנות מחלון הראווה.



אורן רוזנבליט מנכ"ל הרשת אמר כי "פתיחת החנויות החדשות הוא עוד נדבך בחיזוק הפעילות הקמעונאית של החברה המהווה מנוע הצמיחה העיקרי שלנו. בכוונתנו לפתוח 10 סניפים נוספים במהלך שנת 2007."



רשת נימרוד מונה כאמור 33 סניפים ברחבי הארץ ומעניקה את מיטב מותגי ההנעלה, החברה מוכרת לכ- 100 קמעונאים פרטיים נבחרים וכן ליצוא. נימרוד מחזיקה את המותגים: אלפנטן, וויבוק מבית ריבוק, פולו ספורט, קדס קידס, קאפה וקלארקס.

אולי יעניין אותך

אביבי מטבחים מתחם בני ברק צילום אמיר אליסיאן
IMG-20240414-WA0023
ליאור לייבל מנהל מרחב צפון אלדר משכנתאות קרדיט אוהד עשור
קבוצת SQLink מגייסת עובדים חדשים ומשיקה קמפיין חבר מביא חבר (1)
הדמייה קפה קפה טרמינל 3 נמל התעופה בן גוריון
Roy Fridman headshot_C2A

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סכיזופרניה
אורט דן גורמה משיק קורס ייחודי להכנת עוגות לימי הולדת בהובלת הקונדיטורית ליבנת גוטליב צילום באדיבות ליבנת גוטליב (1)
מימין יריב ארדון טופז הורביץ רוני רוטמן ויונתן ישי צילום אסף לוי (8)