רשת קדס קידס פותחת סניף דגל ראשון במגזר הערבי

רשת קדס קידס המתמחה באופנת ילדים ומונה 30 סניפים ברחבי הארץ, פותחת החודש סניף דגל ראשון בקניון עבד לטיף באום אל פאחם – הקניון הראשון שנפתח במיוחד למגזר הערבי ,בהשקעה של 100 אלף דולר. הסניף החדש יפתח ב"בקניון עבד לטיף " בעיר אום אל פאחם. החנות ממוקמת בקומה הראשונה של הקניון ,ומשתרעת על שטח של כ- 100 מ"ר, בעלות של 35$ למ"ר .


הקניון, שנקרא על שם בעלי המקום, מעוצב מבחוץ כבניין היי-טק, עם עיצוב פנים בסגנון איטלקי ומשתרע על פני 13,000 מ"ר של הלבשה, הנעלה, מוצרי חשמל ומתחם אוכל בבניין בן 5 קומות.


אורן חורב, סמנכ"ל השיווק של רשת קדס קידס מסר כי:" סניף הדגל נפתח בקניון הערבי הראשון, כיוון שקהל היעד הערבי הינו קהל גדול וחשוב , ובדיקות מקיפות שערכנו קבעו כי באזור זה , המרובה במשפחות עם ילדים, קיים ביקוש רחב למותגי אופנה לילדים."

אולי יעניין אותך

סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום יחצ
קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור
Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

סדרת המקריים החדשה של מידאה_ צילום יחצ חול
נינה יזושין -צילום ישראל הדרי
Jazz Group