רשת רהיטי דורון פתחה סניף נוסף בדרום

רשת רהיטי דורון, המציעה קולקציות צעירות של ריהוט לחדרי ילדים ונוער, באיכות גבוהה ובמחירים אטרקטיביים, פתחה סניף שמיני ברחבי בארץ – הראשון בבאר שבע.


הסניף החדש, שנפתח בהשקעה של כ-1 מיליון ₪, ממוקם במתחם הורדוסדרך חברון 4 באר-שבע ומשתרע על שטח של 230 מ"ר.


הסניף החדש עוצב על ידי ניצן הורוביץ (מעצב הבית), בקונספט ייחודי המציג חדרים מעוצבים ומודרניים, עפ"י תפיסה של קווים נקיים, בשילוב צבעים חדים ומובלטים, חומרים טבעיים ואמצעי תאורה ותצוגה חדשניים.

אופיר ליבר, מנכ"ל רהיטי דורון מוסר: "פתיחת הסניף בבאר-שבע מהווה נדבך נוסף בחיזוק מעמדה של הרשת, כמותג מוביל, המעניקה פתרונות ריהוט כוללים וחדשניים, שרות מעולה וזמני אספקה מדויקים. בניתוחי כדאיות והערכת שוק. ראינו כי יש דרישה רבה באזור הדרום לסניף של "רהיטי דורון" ולכן אנו רואים בהתרחבות הרשת צורך אסטרטגי שנותן מענה לביקושים באזור הדרום".

אולי יעניין אותך

סניף פיורי בשרונה מרקט תל אביב צילום יחצ
קרדיט: Safebooks
משרדי קומודור
Image3 (1)
שלמה קרמר מנכל ומייסד-שותף - קרדיט תמונה Eclipse Media and Leonid Yakobov (002)
קרן שתוי מנכלית קבוצת הולמס פלייס צילום יוני רייף

שתפו את הכתבה

הכתבות החמות

Yawaradi
דורון בכר ואלעד הופר
ספרים קוליים לילדים-פלטפורמת הספרות עברית